balim35 @Pembesarelle2 Sabahın nurunda kalkıldı kahvaltı yapıldı bayramlaşmalar yapıldı telefonla 😅 öğleden sonra uyku bastırması ve hafif şekerleme ile gün devam ediyor
Hiraveannesi-61 Han34 Son zamanların çocuğunu düşün kendini motive et stres dogum sancısını çok etkiliyor arkadaşım kaynanasıyla kavga etti akşamdan sabah suyu geldi bebek çok ağlardı kimse bebeğinden daha değerli değil senin için artık onu düşün üzülme biz güçlü kadınlarız 😊🫶🏻
gokyuzu777 Ben daha yeni hamileyim bu sene ilk defa ailemden uzak bayram geçiriyorum gurbette olmak psikolojik olarak zor. Evdeyiz her yer kapalı. Bu tatilde deniz kum gunes yapmak vardı ah ahh
AlyaBeren Pembesarelle2 Biz ilk defa yalnız bayram gecirecektik aniden kararla memlekete geldik bayram için
Sssa Evdeyiz, erken doğum riskim var her dakikam korkuyla😔😔 hiç kimseyi aramak dahi gelmiyor içimden dokunsalar ağlayacak gibiyim her an
Ceylin07 Pembesarelle2 nerde o eski bayramlar diyeyim evlendim ailemden farklı uzak bir şehirdeyim burada bayramlar pek eğlenceli kalabalık geçmiyor evlenmeden ailesi binasında oturduğum için orada kalabalık keyifli oluyordu artık eski samimiyetler yok o yüzden durgun bir bayram
Busraapaydn01_ Pembesarelle2 29+2 yiz biraz iş yapmak istiyorum bi poğaça yaptım ayaklarımın altı yanıyor 🤭 hareket edeyim diyorum otursam ayağım şişiyor yürüsem ayağım şişiyor😁
Ceylin07 Sssa bende 33+1 benim de erken doğum riskim var bebiş doğum kanalına girmiş ama açılma veya sancı yok sağ kalçadan bacağıma doğru çok ağrıyor topallıyorum bebek baskı yapıyormuş sizin nasıl
Hlimee Pembesarelle2 bayram mı bana hiç gelmedi Gece boyu uyumadım neredeyse Sabah bir şeyler yedim bi sağa bi sola yatıyorum Büyüklerimiz memlekete gitti kimse yok gitmeye gelmeye Bom boş geçiyor yani bi tatlı bile yok 🤦🏽♀️ Sıkıldımmmmm
deryaa_milena Pembesarelle2 evde tek başıma depresif geçiyor 😂eşim çalışıyor ailelerimize çok uzağız arkadaşım bile yok bayramda görmeye gideceğim 😄 sokağa bakıyorum herkes bi telaşta akrabaları misafirleri geliyor bizim kapıya çocuklar bile gelmedi şeker için hiç alışkın değilim böyle bayramlara bizim hep kalabalıkla koşturmayla geçerdi ne kadar kıymetliymiş
Sssa Ceylin07 benim de hiç sancım yok ağrım yok ama serklajlıyım ben, bebeğim kendini dikişlere dayamış o yüzden çok durmayabilir dedi. Benim zaten hep yattığım için ağrılarım çok rutinleşti🙏🏻 ikimizin bebeği de dursun inşallah🙏🏻
Han34 Hiraveannesi-61 teşekkür ederim☺️varı yoku annesi ve kardeşleri. Kendi evladı zarar görmüş umru değil. Çok haklısın kimse daha değerli değil ama takmamak elde değil
annesinin_alparslani Pembesarelle2 hayırlı bayramlar 39+5teyiz durdu durdu bayram günü nişanım geldi ufak ufak sancılarım oluyor artık gecemi gelir gündüzemi inşallah gündüz gelir gece gece hastanelerde uykusuz perişan olmam