Aleyna_01 okurken ben terledim inan ki onları Allah bildiği gibi yapsın 5 gün oldu doğum yaptım mide bulantısı vardı birde bebeğim sürekli kendini kasıyordu eşimle devlete gittim acilden muayene etti suyun bitmiş eve gidersen bebeği tehlikeye atarsın dedi nolcak dedim açıklık yok ama suni verip deniycez dedi tabi bende salak gibi kabul ettim gece 1 de suni takıldı 3 e doğru ağrılar artık çekilir gibi değildi açılma asla ilerlemiyordu düz duvara tırmanacam acidan artık eşimi içeri alıyorlar arada benim halimi görünce eşimde ağlamaya başladı 🥹 sabah 9 a kadar ben o sancıyla odada pervane oldum hemşire muayen etti tekrar açıklık 3 cm dedi 7 cm daha açılması lazım dedi çıldırdım resmen 6 saate 3 cm zor açıldı ben gerisine dayanamıyorum dedim eşimi çağırdılar artık bitmiştim eşim sagolsun bekleyelim biraz daha sabır et fln gibisinden hicbirsey söylemedi eşimi goturucem serumlari çabuk çıkarın dedi tribe girdiler hayvan gibi davranmaya başladılar hastaneden çıktım ama tirtir titriyom acıdan özele gittik hemen beni sezeryaan aldılar belden aşağı uyuşturdular doktorlarım çok iyiydi allahtan 13 dk ya bebeğimi kucağıma aldım biraz uzun oldu ama 🤭 yazını okurken yaşadığım o suni sancı ağrısı gözümün önüne geldi paylaşmak istedim rabbim bebeğinle güzel günler nasip.etsin