selim10 Melissa00 Rossmann, Müller, hipp, dm , Kaufland ama Familienmomente diye uygulamasını indiriyorsunuz, bunun ki çok güzel, çocuğa Özel isimli banyo havlusu da oluyor içinde, kuruyemiş paketi, sabun.. Hatırladıklarım bunlar
Melissa00 selim10 çok teşekkür ederim ❤️ sanırım Kaufland doğumdan sonra gönderiyor 37+2 olduk henüz gelmedi hipp de geçen geldi.
selim10 Melissa00 aynen yazdığınız doğum doğum tarihinden bi iki hafta sonra geliyordu yanılmıyorsam.ama havlusu çok güzel , isim seçtiyseniz uygulamada yazmayı unutmayın ona göre ismi işleniyor
Melissa00 selim10 Aynen siz dedikten sonra girip baktım onay bekliyormuş güncelledim hemen 🥰 sanırım en dolu paketi Kaufland gönderiyor.
selim10 Melissa00 evet bence öyle , bi ıslak mendil, bi paket kuruyemiş, bi sabun bebekler için, bi banyo havlusu isim işlemeli, bide yapışkanlı boy ölçüm kağıdı vardı içinde, dm nin’kide küçük küçük ama güzel şeyler vardı içinde Rossmann da aynı şekilde
Melissa00 selim10 evet dm ve Rossmann da doğumdan önce aldım çok tatlıydı bir de Rossmann da bedava bez vs kuponları vardı. Çok güzel bir sistemmiş bu sene taşındım Almanya’ya baya şaşırdım bu uygulamalara 😌