Maviniz Kızlar ben hamilelikten mi nedir bir iş yapsam suyum çıkıyor, evlenmeden önce falan hiç yer kokmayan çok terlemeyen ben şelale gibi akıyor resmen hiç yaşayan var mı? Ter kokusuna ne iyi gelir?
Hulo2105 Maviniz ben durduğum yerde kokuyorum maalesef çare yok. Duştan çıkıyorum koku gene geçmiyor rollon deodorant herşeyi sürüyorum ama koku gitmiyor. Vitamin falan içiyoruz terden çıkıyor herhalde. E hamileyiz hormanlar da arttı 🥺
surmene-1967 Maviniz bende çok kötü ter kokusu çeken biriyim bir kaç gündür pudra deniyorum göğüslerime koltuk altıma ve boynuma pudra döküyorum hem kokuyu hem terlemeyi sulanmayı önlüyor tavsiye ediyorum kesinlik👌🏻👌🏻👌🏻
Melliisaa Maviniz Benim de öyle bitanem ya hormonlardan herhalde ya da bol su içiyorsan Sen de benim gibi ondan da olabilir
Muallime-fmo Ben de böyle oldum maalesef hamilelikten sonra bir şey oldu öncesinde hiç terlemezdim terlesem de kokmazdım denemediğim deodorant kalmadı sürekli de duş alıyorum. En son rise and shine deodorant aldım o biraz hafifletti.
Maviniz Muallime-fmo hiç deme ya daha önce böyle değildim çok sıcak olmasada terliyorum su gibi oluyorum
reyhan_t Muallime-fmo bence kullanmayın o markayı içeriği temiz değil içinde alüminyum olan roll on’lar çok zararlı meme kanseri yapabiliyor
Maviniz Hulo2105 galiba çare bulamadım günde 2-3 defa üstümu değiştiriyorumda kokuya engel olunmuyor maalesef
Denizz_ surmene-1967 benim boyum bölgem aşırı aşırı terliyor diğer yerleri geçtim artık pişik gibi kızarıyor sonra kararıyor yara oluyor bildiğin sonra geçiyor başa sarıyoruz sürekli sinirlerim alt üst oluyor doktor dedi hormonel ilk gebeliğimde başladı geçen yaz hamile değildim yine oldu hormonlarım bozuldu resmen doktor boynundaki ter bezleri daha çok çalışıyor dedi hiç bi şey yapmadan bunu söyledi bilemiyorum iki krem verdi bi işe yaramıyor benimde aklıma pudra geldi bende mi kullansam bilemedim verdiği krem de şu bazlı solüsyon sürdükçe daha fazla terletiyor
myavocado Maviniz toz karbonat ve hindistan cevizi yağını macun gibi karıştırın, ben onu kullanıyorum koltuk altı v.s. terleyen bölgelere, terlemeyi ve kokuyu önlüyor
Sevo0606 Rexona Clinical Protection bunu hamilelikten sonra aşırı terlemesi olan arkadaşım kullanıyor çok memnun
Fatma-Zehra-gunes- Deotak roll on ve krem şekli var ben roll on kullanıyorum memnunum yine terliyorsun ama kokmuyorsun keşke vucudün her yerine sürebilsek 😂
Maviniz Fatma-Zehra-gunes- bende rexona kullanıyorum kuru bırakıyor ama koltuk altın haricinde heryerim su gibi oluyor