BirazbundanBirazondan1 Benim kullanıcı ismim instagramda aynı adla kitap sayfam var. Aynısını yazdım. Aklıma direk sayfamım ismi geldi🙈
MelodyFairy Buseemm kendi dünyamı seviyorum O yüzden (benim dünyam) inglizce kullanıcı adını almak istedim ve canım plakam 🫶🏻
Kuzubal Buseemm benim tel bir ara format atıldı hesap şifresini unutum giremedim böle hesap açtım o an aklıma ne geliorsa onu yazdım
Deletedmom_116 1prensesannesi__ 😂😂Nasip ya Ramazanda kavak bı Bebik oldu düşük yaptım haberim yoktu kan uyuşmazlığı var bizde
1prensesannesi__ Deletedmom_116 yaa gecmis olsun kan uyusmazliginda aşısı oluyo diye biliyorum kuzenimde de var 2. Bebegine hamile aşı olcak bidaha hayirlisi olsun canim benim 🥰
Civciv53 Buseemm 🤣 pubgde ismim katil civciv ondan dolayı burayada civciv yazdım 🤣🤣 katil ne alaka demesinler diye ama çok komiğime gidiyor bıçaklı civciv fotografı 🤣
Buseemm Civciv53 cok severim bnde civciv i kullanmayi arkadasim sarışın diye sari civciv derdim ona 🤣 hala da derim hatta tlfnumda bile öyle kayıtlı