Niloyaaaaa
Ayss06ee
Merhaba ben 26 yaşındayım yeni evliyim ve bir aydır regl olamadım doktora gittim ve menopoz dendi cankm çok sıkkın eşimi hastane önünde aradım aglıyarak bizim çoçugumuz olmuycakmı dedim zaten en büyük tesellim benim kocam beş aydır evliyiz ama 2 hafta yanımda kaldı asker oldugu için ve benim canım sıkkın ben sedef için iğne vuruldum doktora ilk gittim fsh 122 di birğün sonra gittimm fsh 91 düşmüş ve beni ateş basıyor regl olamıyorum kocam 3 hafta sonra gelşcek herşey güzel olucak diyor ama benim her çoçuk gördüğümde canım sıkılıyor aglıyorum bunalımlara giriyorum meteort die bir iğne kullandım egerki o ignedense dönüşümü olur dedi ve ben üçünçü doktora gidişim şuanda da cyclo prognovayaı yazdı ilk kutum 12 ‘cisini yuttum daha var ben bumu bıraktıgımda regl olurmuyuö canım sıkılır ve bana bir yumurtalık var dedi kadında kaç yumurtalık vardır ben tekrar regl olurmuyum menepozu atlatabilirmiyim bana dua edin inşallah atlatayım rahim dar dedi eşimde burda olmadıgı için ilişki olmuyor malasef tek yumurtalıkla menopozla hamile kalabilirmiyim bana 3. Kutu verdi bunu kullan 3. Ayında tekrar gel bakalım çözüm neyse yapalım dedi inşallah umudumuz döndürürüz dedi ama üç doktora gittim ve üçünde de aglayark çıktım çok canım sıkkın kızlar bana yardım edinn