Damla Ciceklerrrr badger , mustelanın yağ ve kremini kullanmıştım yinede çatladım. Ama en güzeli badger di çok yoğun nemlendiriyor
Bukelemun Unimom’un çatlak önleyici yağı var.Sabah akşam günde iki kere , 30. Hafta.Şimdilik çatlak yok.Ama olacaksa eğer ne kullanılırsa kullanılsın çaresi yok.Asılolan vücudu nemli tutmak.Nemlenmesine rağmen çatlıyorsa vücutla alakalı bi durum
1Yarengenc Annem hiç çatlamamış sadece bebek yağı kullanmış, bende 3. Ayımdan itibaren tatlı badem yağı kullanıyorum düzenli kullandığım söylenemez ama unutmamaya çalışıyorum 32. Haftamdayım henüz çatlak oluşmadı
Emicn Söylenilen çoğu şeyi kullandım, bazen günde üç dört defa sürdüğüm bile oldu ama faydası yok çatladım, olacaksa oluyor maalesef.. Yine de kullanmaya devam ediyorum tabi.
annesinin_alparslani Ciceklerrrr 39+4teyiz bu hafta aşırı bir kaşıntı oluştu şimdiye dek bişey sürmüyordum çok nadir nemlendirici sürerdim ama kaşıntı öyle yoğunki çatlak olustu beyaz beyaz sanırım çok saçlı olacak kantaron yağı sürüyorum o kaşıntıya fayda veriyor ama oluşmuş çatlaklara fayda verirmi bilemiyorum
Rabissannee DmlKyra son haftalar daha sık yag kullanın, ben de düzenli kullanmama rağmen 32 haftada yeni yeni küçük çatlaklar oluştu aman siz günlük sürün
DmlKyra Rabissannee ya ben kantaron yağı kullanıyordum ama kullanılmaması gerekiyormuş yeni bir yağ bulmam lazım
gulesergurgen Gzm1154 Benim karnımda çok kaşıntı oluyordu onun için aklıma gelmişti ve sürmüştüm sonra ne olur ne olmaz diye araştırayım dedim bir sürü farklı sitede kullanılmaması gerektiğini okudum ve bir daha sürmedim. İçmek değil sürmek için. Zaten ikisinde de kana karışıyor hatta deri üstünden daha hızlı kana geçiyor diye biliyorum .
Esum48 Ciceklerrrr canim ben 15.haftadan beri lierac kullaniyorum doktorlar onu öneriyor. Cok memnunum. Kiyafetlere falan da bulasmiyor ben ampul yagini da aldim ikisini bir suruyorum. Bazi gunler dalinin bebe yagini da suruyorum ( eger 2.trimesterde basliycaksan yagli gelebilir cunku daha tam kurumalar baslamiyor o vakitlerde ben su 32 haftaligim 3 haftadir dalinin yagini kullaniyorum cok yagli olmasina ragmen hemen emiyor cunku iyice kurudu cildim. Ama su anlik catlagim yirtigim yok cok sukur 🤗
Esum48 Sezer2108 15 ten itibaren basladim ben gobegin buyumeye basladigini fark ettiginde baslayabilirsin bazilarinin daha erken buyumeye basliyor gobegi
Esum48 zeynepramo lieraci ben internetten ampuluyle beraber 1800 tl ye almistim. Arkadasim eczaneden sadece kremi 700 tl ye almis. Eczanelerdw daha uygun bi sorun isterseniz 🫠