BurcuHamza eoa kalcami yoksa biraz daha alt tarafmi? Sanki böyle poponu üstüne düşmüş gibimi? Eğer öyleyse bebek aşağıya dönüyormuş ondan olabilirmis
Eylldrnn eoa bende 17+4 günlük hamileyim benimde çok kötü özellikle on dakika fazla yürüsem süpürge tutsam ağrıdan duramıyorum Tutmuyor sağ kalçam bende nedenini çok merak ediyorum yarın öğrenirim inşAllah
Asafeymeninannesi eoa acıdan ziyade kramp değil mi ? Birden tutup 1 dakikaya yakın süren ve aşırı can yakan?
BurcuHamza eoa anladım cnm inşaAllah önemli birsey yoktur çok geçmiş olsun doktorun gelince ihmal etme
BurcuHamza eoa 20. Haftadan sonra 24. Haftaya kadar dönüyorlarmis. Kötü birsey değil yani. Ama bu daha çok alt tarafta çatı kemiği denen yerde oluyormus Bu videoyu izleyebilirsiniz https://youtu.be/X1brwja2dZw
eoa BurcuHamza aynen canim cok saol gelsinde gitcem birde aşciyim ben gidemedim işe ayakta durmam gerek cunku orda
Seda54 eoa tek taraf iyiymiş senin canım benim iki tarafta uyku uyuyamıyorum artık canımdan can gidiyor resmen 😞😞