Irmakdkm YagmurDaskn kaç haftalıksın bende 64 le hamile kaldım 74 üm doktorum bişey demedi iyi gidiyoruz demek 22+6 haftayız
melisers Yagmur9833 Tatli bir yarisma diyorsun 😂 dogumdan sonra haberlesip kacla kapatmisiz bakariz 😂
Gizem_miros YagmurDaskn ee canım napmayi düşünüyorsun bence iyi bi doktor bul iyuce öğren canım belirsizlik çok zor bisey
YagmurDaskn Gizem_miros Kalp atışını duydum bebeğimin ama tam görünmüyor. Kalp atışı varsa bebek de vardır. Allahtan ümidimi kesmiyorum. Allah razı olsun merak ettiğin için sağolasın 😊
Gizem_miros YagmurDaskn kalp atışı varsa bebek kesin olması gerek önce bebek gözüküyor canım sonra kalp atışı bence başka bi doktora git
Selale_bati YagmurDaskn 55 58dim ben 79um suan)cokta sey yapmamak lazim dogumdan sonra veririm ben kesin 1haftaya zayiflayan biriyim)
Gulhan2692 YagmurDaskn 32.haftadayim 4 kilo almıştım 24.haftaya kadar şeker çıkınca diyete başladım 7 kilo verdim hamile kaldığım kilodan 3 kilo eksiğim şuan. Ilerleyen zamanlarda nolur bilmiyoorum
mrwt157 Gulhan2692 nasıl bir diyet uyguladınız merak ettim hamileyken 7 kilo verebilmek büyük başarı 👍🏻
MomBse Reina yok canım şeker filanda yok elhamdulillah 😕 boğazıma düştüm ondan oldu oda baya baya bana yaradı kilo olarak döndü iste bide çok hızlı almaya başladım 20. haftadan sonra
Shrydn YagmurDaskn 45 le kaldım şu 54😕 tam 9 kilo aldım şimdiye kadar. Doktor bana ekmek yeme dedi yaaa ekmeksiz tatlisiz ne doyarim ben😰