YagmurDaskn Kızlaaaarrr. Kaç kilo ile hamile kaldınız? Ben 63 😬 doktorum her ay 1 kilo al dedi Doğuma 73 girmek çok korkutuyor 😂
Hndnyldz Ysn nasıl başardın böyle az Kilo almayi canim😊 ben 65 le kaldım suan 30+3 74 kiloyum ve tekrar bu kiloyu verememekten korkuyorum 😕
Ysn Hndnyldz riskli gebeydim kilo almamam lazımdı hamur isi kizartma beyaz ekmek asla agzima surmedim hep protein agirlikli beslendim meyveyi bile sayili yedim
Yagmur9833 YagmurDaskn ben 45le hamile kaldim 21 yasindayim ve hayatimda hiç 50yi görmedim🤷♀️😅 ilk aylar istifra etmekten 43 e dustum sonra cok sukur aldim 48 kiloyum su an 20+4 üm 48 olmama bile ailecek şoktayiz 😂
melisers Yagmur9833 Bende 45.5 ile hamile kaldim. 27.haftadayim. Hayatimda 50yi gormedimm ama bu haftalarda gordum bizde saskiniz 😅
MomBse YagmurDaskn ben 50 ile hamile kaldım suan 36. haftam bugün 78 kilo olmuşum 🙈🙈🙈 vaoooooowwww😕 bebeğim sağlıklı doğsun sağlıklı yaşasın da gerisi mühim değil inşaAllah veririm🤲
Nursen21 YagmurDaskn şaka mı yapıyorsun 10 kilo ile Doğuma gider zil tak oyna ne olmuş abartmayın bu kadarıda normal Ben 64 ile hamile kaldım 72 kiloyum iki ayım var 75 ile Doğuma gidersem şükür diyeceğim
Umutlu2272 Bende 64 ile hamile kaldım şuan 27+3 üm 72 olmuşum. 8 kilo almışım inşallah Doğuma kadar çok almam. Çokta takmamak lazım doğumdan sonra direk 4-5 kilosu gidiyormuş zaten bebekti suyuydu derken aynı kilomuza döneriz inşallah yeter ki bebeişlerimiz sağlıkla gelsinler🙏🙏
melisers Yagmur9833 Tatli bir yarisma diyorsun 😂 dogumdan sonra haberlesip kacla kapatmisiz bakariz 😂