Gmzcyln Secily burda şekli olarak tam gösteremiyorum ayağınızı merdivenden inerken dışarı doğru çapraz atıyorsunuz yani okun şeklini ayağınız düşünürseniz ↗️ Oluyor
Esse Baykalll canım Salı ya kadar kızım gelmezse bana da suni sancı verecek doktor ama hiç açılmam yok nasıl canım zor muydu suni sancı?
Baykalll Esse valla canm 4 cm acildim suni sanciyla sonra suyumu patlattilar ndan sonrasi cok zordu epidural takinca biraz rahatlatladim ama son 2 saat gecmek bilmedi bebegim 4 .100 grm doğdu o da beni cok zorladi
Esse Baykalll canım suni den önce açılman var mıydı peki bebek kanala inmiş miydi? Çok şükür kucağına almışsın darısı bizlere inş
Maya123 Baykalll epidural yapildikdan sonradami aciniz oldu bende normal dogumdan korkuyorum epidurale guveniyorum canim acimiycak v.s diye
Baykalll Esse evet canm kanala inmisti 1 cm de acilmam vardi ama sonrasi suni sanciyla oldu insallah sende sag salim kucagina alirsin
Hediye09 Bende şuan 38+1 im,cati muayenesi oldum normal doğuma uygun dedi doktorum, bebek oturmuş baş aşağı imiş, ama açılma vb. Yok henüz.39+5 e kadar kendi sancın gelip doğum olmaz ise,39+5te suni sancı verip doğurtmayı planlıyor. Sizce nasıl,neden böyle bi durum oluyo.kendi sancıma normal doğumda olsun istiyorum.bu durumu sebepleriyle anlatabilecek olan var mi??