Secily Evet bugün de doğuramayanlarda ben😁 bugun doktor eliyle bir şeyler yaptı dogum hızlanır diye 1 cm açıklığım var ama bebiş kanalda değil henüz🙄 ne yapsam da perşembeye kadar kendi sancımı getirsem?
Pelik Secily bende 41.haftadayım bugün kontrolüm vardı doktor yarın yatış yapalım dedi seçenek sundu bana suni ya da sezaryen için 😔 çatım da çok geniş değilmiş suni çekipte sezaryen olmak istemiyorum çok kararsız kaldım😔 hakkımızda hayırlısı bakalım😔
Cismmpoyraz48 Secily Bu ocak anneleri de hep suni sanci ile geliyor bebisleri bugün okuduğum kaçınci suni sancı postu bilemedim 😁 bende 38. Haftama giricem ağrılar olup geciyor ilk hamileligimde suni aldım budami suni olacak merak eder oldum artık 😁
Mervebuglemsura Secily bence yürüyüş yapın bol bol.. sıcak suyla duş alin.hurma yiyin.. İnşallah kendi sancinız gelir de çok GUzel ve kolay bir doğum gerçekleştirirsinz💐🐣🐣
Baykalll 40+3 oldum bende sanci yok 1 cm acilma var yarin yatisim yapilacak suni sanci verecek doktorum
Secily Pelik ben de arada kalmıştım ama suni sancı ile normal dogum oranı yuzde elli dedi doktor aslında büyük bir oran o yüzden deneyeceğim şansımı😌
Secily Cismmpoyraz48 nasıldı peki suni sancı? Çabuk ilerleme oldu mu ilk dogumunuzda? Bir de epidural takılabilir mi
Cismmpoyraz48 Secily Keşke bundada suni alsam diyecek kadar güzel gecmisti. 41. Haftamda almıştim suni sancıyı 3 buçuk saat çektim sadece ilk saatler hafifti adet sancisi gibiydi acilma ilerledikçe sancım artmıştı kolaydı yani bnm için
Secily Cismmpoyraz48 ayy süpermiş cidden benim de acıklıgım 1 cm şu an hafiften bel agrım basladı insallah dogurururm en kısa zamanda
Secily Mervebuglemsura inanın hepsini yapıyorum bugün 12 bin adım falan attım sıcak dus aldım merdiven squat bakalım acıklık 1 cm inş artıyordur
Gmzcyln Ben Secily bana doktorum dışa doğru çapraz olarak merdivenden in demişti bi kaç gün yaptım 4 cm açılma ile gidip doğurup geldim ↗️ Bu şekilde inmeniz gerekiyor merdivenden
Secily Gmzcyln ben merdiven inip çıkıyorum ama normal şekilde. Sizin dediğiniz tam olarak nasıl oluyor?
Gmzcyln Secily burda şekli olarak tam gösteremiyorum ayağınızı merdivenden inerken dışarı doğru çapraz atıyorsunuz yani okun şeklini ayağınız düşünürseniz ↗️ Oluyor