_Mother_ Guzelanne56 çok haklısın canım aslında doktor dan doktora da fark oluyor kızıma hamile iken dediğin gibi devlet hastanesine gitmiştim yine 35 haftalık olmuşum doktor baktım USG ye boş boş bakıyor hocam bir sorun mu var dedim benegin cinsiyetini biliyormusun dedi evet kız dedim bende diğerine benzeyen birşey göremedim zaten burda dedi 😂😂😂 baya gülmüştüm USG kaliteleri baya düşük doktor da önemli kızımda doktorum perinatoliji 4+3 de kese ve bebek görünmüştü mesela USG çok kaliteliydi
dika Leylagny attığım tahlil sonucunu görmediniz sanırım verdiğim gün baktık neden anlamıyorsunuz bunu bazı insanların vücudu farklı değişe biliyor kadın inanamadi tahlil sonucumu bile attım ses kaydı atma şeyi olsa ses kaydı bile atarım doktorla konuşmayi neden anlamıyorsunuz insanlara böyle net konuşmayin doktor felan değilsiniz ha doktor da olsanız her doktor başka birşey diyor ben kendim gördüm 6+6 da bebeğimi ve kalp atışını gördüm isterseniz onun fotosunu da atabilirim bence artık böyle düşüncelere girmeyin
Bukketdeemir dilaraulusoy Bugün 36 saat geçmişti tekrar kan verdim 4500 çıktı ancak kan vermeden önce baktırmıştım vajınadan baktı görünmedi
dilaraulusoy Bukketdeemir canım vajinal gözükür diye biliyorum ben benim değerim 950 küsürdü vajinal kese yerleşiyodu sen başka bi hastaneye gidip baktır istersen bide kesin emin olmak için
Bukketdeemir Guzelanne56 vajinadan baktı zaten ama görünmedi baktıktan sonra tekrar kan verdim 4.500 çıktı ama görünmedi ne yapsam bilmiyorum doktorda çok karışmıyor kafamı
Leylagny dika siz kendiniz diyorsunuz Herkesin ki farklı oluyor diye ilk başta da 1500 de gördüm insanları yaniltmayin diye siz demişsiniz siz kendi yazdiginizi kendiniz kabul etmiyosunuz da neyse aynen öyle herkesin ki farklı oluyor
dilaraulusoy Akrep34 canım biraz az ilerliyo tabi doktor değilim ben bilemem ama kimyasal ya da başka bişey olabilir mi
dika Leylagny canım iyi misin sen kendi yazdığını bilmiyormusun birde bana diyorsun sen diyorsun ki kese 2000 ve üzeri gözüküyor bende diyorum ki benim ki 1500 dü kese gözüktü kadına öyle yazdım ben 5 haftalık di ve dedigimin şeydi doğru her kadının vücudu farklı bazıları bebeği erken görür bazıları geç anlıyor musun anlamadiysan tekrar anlata bilirim yazdığını anlamama problemi varda sanirim sende okuma olmasın
Leylagny dika keesss ! Senin karşında çocuk yok ortalığı karıştırdın herkes aynı düşünce de şimdi laf salatası yapma dediğinin arkasında dur .
Kubra-Maytalman Akrep34 dış gebelikte değer böyle yavaş değil aniden yükselir. Bugün 22 ize ywrin 500 ertesi gün 1500 vs gibi saçma değerlere mesela.. Ama normalinde olması gerektiği aralıklarla 22 50 100 300 vs gibi gibi..