Bukketdeemir Kızlar merhaba çok telaşıyım 🥺 ilk değerlerim 6-24-79-135-255 ti adetimden 5 gün geçtikten sonra 2.115 oldu 255 el 2.115 değer arasında 4 gün var ama kese görünmedi ortalama hangi değerlerde gördünüz sis keseyi kafam çok karışık
Guzelanne56 Bukketdeemir canım vajınal bakmadıysa kese gözükmez zaten vajınalde gözükür bu değerler ile karından 3 gün sonra görülür ben iki bebeğimi de 5 bıj ustunde gördüm karından daha erken gormeyız ancak vajınal görür
Hasret18ayaz Bukketdeemir ayın 11 inde beta 366 di dün akşam acilde keseyi gördük tekrar beta bakmadılar
Bukketdeemir Guzelanne56 vajinadan baktı zaten ama görünmedi baktıktan sonra tekrar kan verdim 4.500 çıktı ama görünmedi ne yapsam bilmiyorum doktorda çok karışmıyor kafamı
Akrep34 Pazartesi hcg 22.8 Bugün 25.9 Bir sorun olabilirmi Adet 6 gün gecikti… Doktor yavaş yükseliyor demişti dış gebelik olabilir diye ama kontrolde birsey çıkmadı Utrogestan hap ve karından igne verdi.. Olumlu sonuç alirmiyim yardim edin
dilaraulusoy Akrep34 canım bu değerlerle hiç bişey gözükmez sen iki günde bir beta ver çünkü 3000/5000 arası kese gözükür dış gebelikse eğer onda zaten tüpte olduğu için gözükmüyor
Kubra-Maytalman Akrep34 dış gebelikte değer böyle yavaş değil aniden yükselir. Bugün 22 ize ywrin 500 ertesi gün 1500 vs gibi saçma değerlere mesela.. Ama normalinde olması gerektiği aralıklarla 22 50 100 300 vs gibi gibi..
Akrep34 dilaraulusoy İlk test 4.78 Sonrası 11.98 farklı hastane Sonrasi 22. Farklı hastane En sonrada 25.9 Hepsi iki gün arayla yapıldı.
Bukketdeemir dilaraulusoy Bugün 36 saat geçmişti tekrar kan verdim 4500 çıktı ancak kan vermeden önce baktırmıştım vajınadan baktı görünmedi
dika dilaraulusoy hayır yanlış bilgi vermeyin ben 1500 değerle gördüm keseyi 5 haftalık di 6+6 da bebeği gördüm
Guzelanne56 dika bunun ımkansız olduğunu doktorlar söylüyor iyice arastırabılır mısınız 1500 vajınal min 3 bın karından o da çok çok kalıteli bı makına olması gerekir dıye doktorum profdu bızzat kendi söyledi 2 kere hamılelık gecırdım 3 bin altında göremedık
_Mother_ Akrep34 neden hepsi farklı hastane ondan dolayı sağlıklı sonuç çıkmamış olabilir ama bu sonuçlara bakacak olursakta sağlıklı gebelik gibi durmuyor siz en son kanı nerde vermiş iseniz 48 saat dolunca tekrar orda verip bakın
dilaraulusoy Akrep34 canım biraz az ilerliyo tabi doktor değilim ben bilemem ama kimyasal ya da başka bişey olabilir mi
dika Guzelanne56 inanmıyorsanız size tahlil sonucumu atayım benim ve doktorun yalan soylicek hâli yok kendim gördüm ses kaydı bile var eşime dinletmek için demek ki herkesin vücut yapısı farklı bu yüzden kimseye net konuşmayin
dika Guzelanne56 Burada baka bilirsiniz o zaman ilk beta verdim sonuç bu ve bakıldı 5 haftalık di 6+6 da kalp atmasını gördüm ve bebeği de gördüm
_Mother_ Guzelanne56 valla ben Çarşamba günü kan vermiştim 2157 çıkmıştı sonucum bugün de 4 bin üzeri falan olmuştur devlet hastanesine gittim kese göründü karından ultrason kalitesi de belki zaten devletin hani 1500 ve üzeri vajinal 2500 3000 lerde karından görünmesi gerekiyor diye biliyorum bende ama erken dönemde görülebilir
Guzelanne56 dika doktorların bir dedıgı bır dedıgını tutmuyor, herkeste farklı oluyormuş demekkı bende de göremedik umarım kusura bakmamıssınızdır:)
Guzelanne56 _Mother_ ya bazı yerler o kadar tuaf kı ınanın bebegım 6+5 günlüktü düştüm diye özele gıttım kalp atışını 3 gün önce duymuştum düşünce acıl özele gıttım keseyı bıle göremedi doktor vajınal baktı ben hep 2 gebelıgımde de 6 bun uzerı olunca gorebıldım sızde haklısınız her şey farklı oluyor❤️
Iros26 Ben 1860 değer ile öğrenmiştim hamile olduğumu ama keseyim görmemiştik çok yeni demişti o yüzden sıkma canını bayramdan sonra görürsün inşallah ♡
_Mother_ Guzelanne56 çok haklısın canım aslında doktor dan doktora da fark oluyor kızıma hamile iken dediğin gibi devlet hastanesine gitmiştim yine 35 haftalık olmuşum doktor baktım USG ye boş boş bakıyor hocam bir sorun mu var dedim benegin cinsiyetini biliyormusun dedi evet kız dedim bende diğerine benzeyen birşey göremedim zaten burda dedi 😂😂😂 baya gülmüştüm USG kaliteleri baya düşük doktor da önemli kızımda doktorum perinatoliji 4+3 de kese ve bebek görünmüştü mesela USG çok kaliteliydi