efgoksen pcostan korkmayın, bende smear verırken pcos olduğumu öğrendim, avmye gıdecektık aynı zamanda alışveriş merkezının ortasında hıçkırarak ağladım bılmıyordum.
Bekarken kılom idealın üstündeydi duzensız adetım vardı ama ne duzensız 5-6 ay olmuyordum
Duzenlı yürüyüş sağlıklı beslenme kılo verme derken adetim 28 günde bır gelmeye başladı ve evlenip hemen hamile kaldım bebegımı kaybettim doğumdan sonra ama başka bı sebepten kaybettim. Doğum nedenıyle kılo aldım ıdeal kılomun üstüne çıktım adet duzensızlıgım başladı 3-4 ay olmama başladım çocuk ıcın tedavi gördüm olmadı yıne kılo ver dedi bı doktor
sağlıklı beslenme yürüyüş ıdeal kıloma düştüğüm ay doğal yolla hamile kaldım pcsun en önemli dusmanı kilo o yüzden sakın takılma sağlıklı beslen ıdeal kılona duş egzersız yap bak nasıl adetın düzene gidicek, kılo vermeye başlamadan önce insulın dırencıne baktırmayı d vitaminıne baktırmaya unjtms pcoslu kadınlar çoğunda insulın fırencı var d vıtamını düşük ılacla hemen dengeye girer zayıflayınca da dırenc kendılıgındrn kırılır