Mucizebebegim1 Sakineoncu doktorun bekleme odasındayım artık yürüyecek alanım yok ama karnım tok bakalım içerdeki hasta çıksın girecem inşallah acar yuzunude sırtınıda döner
Maviniz Mucizebebegim1 Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin 🪷 çok istiyorum bu gebeligimde önce oğlum vardı vefat etti 😞 bir tane daha yavrum olsun çok istiyoruk
Mucizebebegim1 Maviniz basınız saolsun canım rabbim sana şefaatçi eylesin kocaman sarılıyorum sana ❤️ sağlıkla kucağına al inşallah sağlıklı olsun cinsiyetin önemi yok gerçekten sağlıklı olsun yeter ❤️
Mucizebebegim1 sacmalamakizim valla öldüm emeklerimde boşa gitti göstermedi bayramdan sonra yine gel dedi doktor 🤣
Mucizebebegim1 Gerbuce 21 de girdim ilkin şimdi de 22+4 teyim . 18 le 23 arası bakılıyormuş genelde ama bayramdan sonra yine gideceğim için 24 u geçebilir
Mery6619 Mucizebebegim1 bende randevu alırken özellikle sordum bisey yiyip içmeme gerek var mı diye cikolata ye gelirkende yanında cikolata getir dedi
Zynp12 Mucizebebegim1 bende aynısını yaşadım Dr ne yaptıysa elini yüzünden çekmedi git tatlı birşeyler ye gel.dedi gittim çikolata+turk kahvesi içtim ondan sonra azda olsa yandan gördük. Zorlaya zorlaya bunu geç gördüm inşallah görmüşündür yüzünü bebeğinin🤭
Mucizebebegim1 Zynp12 yok canım nerdeee bu tam 4. Girişim daha önce de aynı gün iki kere girdim bugünde . Kızım çok güzel bence dünyaya gelince supriz yapmak istiyor 😅
elifozkann Mucizebebegim1 detaylıda bebeğin cok hareketli olması iyi değil doktor net göremiyo damarları falan
Mucizebebegim1 elifozkann hareket edip yüzünü döner ellerini oynatır diye bi umut bekledik yedik içtik ama boş öylece tekme savuruyor başka bişey yok 😅
Mucizebebegim1 sacmalamakizim benim kız mucize bi bebek bunun bilincinde bence o bunu kullanıyor iki tüpüm olmadan hamile kaldım Allah işi işte oda yaylanıyor hanımefendi 😂
Mucizebebegim1 Tuba-M55 yok diyorum ya babasına küsüm oda bana küs herhalde tam babacı daha önce bu yoktu sırt dönme şimdi buna da başladı 🫠 intikamımı alıyor diyor babası 🙄