Hilal2901 Mucizebebegim1 brow intende bak hepsi değil 😂😂😂 yogun çikolata ya ondan haraketlendiriyor olabilir
Mucizebebegim1 Hilal2901 şimdi kahve içtim markete inip bi vişne suyu ve browni intended alıyorum hareketlenmesin o bana görür 😂😂
Mucizebebegim1 Maviniz işin kötü tarafı aşırı tatlı seven biri olarak kızım oldugundandır tatlyla aram yok oğlumda çok yerdim bende 🫠
Maviniz Mucizebebegim1 bende oğlumda aşırı tuzlu yerdim tatliyla aram yoktu şimdi cinsiyetini daha bilmiyorum ama aşırı ekşi yiyorum o kadar eksiden nefret eden biriyim limon yiyorum ya😂
nazel123 Ben kakolu süt içmiştim çok hareketliydi ama yüzünü göstermedi yinede o kadar heveslenmiştim 😅 iyi doktor kabul etmiş bizimki iki kere muayene öncesi ve sonrası baktı denk gelmedi
Mucizebebegim1 nazel123 benimde sanırım hevesim kursağımda kalacak . Yok bizim doktor hırslı daha doğrusu oda raporunu tamamlayacak ya bu şekilde tamamlayamam dedi riske atamam yüzünü görmem lazım olmadı bayramdan sonra yine gel dedi 😂 ayyyy ayyy içim şişti valla
Mucizebebegim1 Maviniz inşallah kızdır yani istiyorsanız 😂 benimde bi oğlum var rabbim kızda nasip edecek inşallah her iki meyveden de tatmış olucam inşallah 🥰
Bihterrr Benimki kefir içince, ekşi meyvelerde çok hareketleniyor 😂 daha hiç çikolata ve kahve işe yaramadı bende
Mucizebebegim1 Bihterrr ayyy ekşi meyve bende Asıırı yerim buzlu dondurmada heraletlenyor diye onuda yedim kusmak üzereyim artık 😂
mystery00 Mucizebebegim1 kesinlikle nescafe ve çikolata ikilisi her seferinde hareketlendirmişti benim kızı😍
Mucizebebegim1 mystery00 nescafede içtim Türk kahveside agzımı boş bırakmadım eğer hanımefendi duzelmemişsee o bana görür bi gelsin napacam ona 😂😂
Maviniz Mucizebebegim1 Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin 🪷 çok istiyorum bu gebeligimde önce oğlum vardı vefat etti 😞 bir tane daha yavrum olsun çok istiyoruk
Mucizebebegim1 _almirasmom içtim ikisine de önümde suan vişne suyu da var gofret bisküvi çikolata yedim bide buzlu dondurma bakalım artık hala sırtı dönükse yapacak bişey yok ne yapayım 🫠
Mucizebebegim1 Babasıyla küsüm oda bana mı küstü acaba o yüzden 😂😂 babasına söylüyorum böyle böyle yapıyor diye aferin kızıma intikamımı alıyor diyor 🫠
Mucizebebegim1 Sakineoncu doktorun bekleme odasındayım artık yürüyecek alanım yok ama karnım tok bakalım içerdeki hasta çıksın girecem inşallah acar yuzunude sırtınıda döner