fatma4136 4949zilanerturk tesekkur ederim canim benim yok hayir vermedim gecikmeyi bekleyecem bayram sonrasinda direkt gitmeyi dusunuyorum
4949zilanerturk fatma4136 bir acile git varsa hadi yine çıkar zaten canım adetin gecikmesine gerek yok Benim de öyle olmuştu
imcakir 4949zilanerturk 4949zilanerturk yok yok ben hamile değilim bende hayırlı olsun dyenlerdrnim😂😂😂
Yesimdeniz fatma4136 inşallah hiç bişey olmaz canım benimde bundan önce bi düşüğüm oldu 1 ay bile geçmeden tekrar hamile kaldım bende senin gibi endişeliydim ama çok şükür bişey olmadı 34+3 haftalık olduk bile
SuEmbal fatma4136 Gözün aydın bende 7 ay önce düşük yaşadım inşallah bende en kısa zamanda hamile kalırım
Hhh03 SuEmbal inşallah canım sende mutlu haberler alırsın bende geçen hafta kürtaj oldum Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla
Yesimdeniz @“fatma4136”#p32884765sağol canım hayır canım hiçbişey kullanmadım düşük yaparken kanamam oldu kanama bittikten sonra ilişki yaşadım hemen hamile kaldım adet bile olmadım yani düşük kanamasının üstüne hamile kaldım
Hhh03 fatma4136 bende geçen hafta kürtaj oldum ya okadar sevindimki sizin adınıza Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah sağlıkla kucağnıza alın