[silindi] fatma4136 Ayy hadi gözünüz aydın, pozitif görünüyor hemen kan vermelisiniz❤️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah🍀
fatma4136 Vera123987 tesekkur ederimm, evet bir kac gundur akintim vardi birde son iki gundur adet olacakmisim gibi agri
Vera123987 Başka bu süreçte iki haftadır belirti oldu mu ? Benim de bata 4 gün var ama test yapma konusunda kararsızım
fatma4136 Vera123987 daha once bir dusugum oldu onda hic belirtim yoktu bunda dedigim gibi akinti ve hala olan sanci seklinde agrim var ama en azindan aksam yapsan varsa cikar bence
ezoocum fatma4136 maşallah var sanırım gözünüz aydın Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin haber verin hstaneye gittiğinizde 🙏🏻🙏🏻
mucizemgelsin61 fatma4136 Hımmm anladım canım daha küçükmüş benimkinden allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
fatma4136 4949zilanerturk tesekkur ederim canim benim yok hayir vermedim gecikmeyi bekleyecem bayram sonrasinda direkt gitmeyi dusunuyorum
imcakir 4949zilanerturk 4949zilanerturk yok yok ben hamile değilim bende hayırlı olsun dyenlerdrnim😂😂😂