metemom_ Haticeakgul 30+1 nefes alamayarak geçiyor maalesef hele de kahvaltıdan sonra içim çok daralıyor 🥲
SrpYlmz Haticeakgul 29+2 yım normal insana 30 dereceyse bana 60 derece sabah akşam devamlı sirilsiklamim 🥵 iki iş yapuyorum hemen yoruluyorum yatakta zor dönüyorum ve çok uyaniyorum bunlar dışında sıkıntı yok cok sukur 🙏🫠🩷
Betul-97 Haticeakgul 32+1 havalar öyle sıcak ki bunalıyorum bazen öyle fenalık geliyor öyle terliyorum ki bayılacak gibi oluyorum. Bir de sıcaklardan mı bilmiyorum öyle uykum var ki hep var sabah uyanıyorum tekrar uyuyorum filan
Haticeakgul Sinemis567448 benimde ikinci hamileliğim ilkinden gerçekten zor geçiyor bide havalar çok sıcak
Haticeakgul Oyku60 benimde kasilmalarim çok oluyor ayakta kalsam uzun süre kendini taş gibi yapıyor Bi yere topluyor kendini geri birakiyo Allah yardımcımız olsun
Lenaa1 Haticeakgul Benimde senin gibi oluyor ya biraz iş yapsam ayakta kalsam karnım taş gibi oluyor ☺️
Sinemis567448 surmene-1967 benimde hergün oluyor çok yemişim gibi sanki dün gittim bende normal dedi ama beni çok rahatsız ediyor
GizeemCaann Sıcaklar çok zorluyor benim de kasıkalrıma resmen kramp giriyor ve bacak kramplarım da oluyor biraz zor geçiyor🥲❤️ ama sabırsızlıkla bekliyorum zaman allahtan hızlı geçiyor