Aysegul7766 sedef_kayakrts bilmiyorum ki bana denk gelemedi öyle şans bizide bulaydı keşke ama nerde 😃
umrumdadegil Aysegul7766 o zaman güzel dikiyorlae ne bileyim burda 5. Sezaryen olacak olanlar hep masada kalırsın demişler
umrumdadegil Aysegul7766 hem aç susuz kalıyorsun hem ilk kalkış Allah yardımcın olsun 🥺 benim bir de ilk kalkınca midem bulanmıştı
Aysegul7766 umrumdadegil sadece miğde olsa sanki bütün organların yere dökülecek gibi oluyor yürümüyei unutmuş yeni doğan bebek gibiyiz o acıyla 🫣
umrumdadegil Aysegul7766 evet forumda görmüştüm burda birine öyle demiş doktor böyle bir ihtimal var demiş.🤷🏻♀️ O yüzden ordaki doktorun 5 6 demesi garip geldi
umrumdadegil Aysegul7766 ay evet evet çok doğru bi de sende de olmuş muydu birkaç gün sanki içimde bişeyler hareket ediyor yerine oturmaya çalışıyor gibi hareket ediyordu içim bir tuhaf olmuştu. Ay hatırlayınca yine üzüldüm 😥
Aysegul7766 umrumdadegil bilemmiyprum ki her biri bişey diyor yani kime nasıl güveneceğimizi şaşırdık burasıda yurtdışıdır iyidir doktoralrı diyoruz farklı söylüyorlar türkiyedekinden😅 en iyisi 4 ü aşmamak ne olur ne olmaz
Aysegul7766 umrumdadegil oluyordu normal böyle şeyler hatta doğumdan bir iki yıl bile hala yakancı tekmelerim durmuyordu sanki gebeydim 😅
umrumdadegil Aysegul7766 evet ya doktorların da ne dediği belli değil 😂 bi tane yanlışlıkla olur diye 4. Bilerek yapmamak lazım 😂 3 iyidir
umrumdadegil Aysegul7766 aynen yalancı tekmeler hala devam ben 4.5 ay oldu doğum yapalı sanki hala karnımda 😂
Aysegul7766 umrumdadegil haahaah 😅 haklısın da ben 3. ye hamleyim bunu kız istemiştim fakat gene olmadı ben şimdi 4.yü kız olrak hakkımı kulanmayım mı 🙈🙈😂
umrumdadegil Aysegul7766 ay 3 tane oğluş mu oldu😂😂 Allah bağışlasın 😍 ya o da erkek olursa nolcak🤣 valla istersen kullan ama sonrasında çok iyi korun🤣 kaç yaşlarında çocuklar
Aysegul7766 umrumdadegil erkek mi bilemiyorum ya bnce kız gelir artık 🙈 senin kaç bebeğin var ilkmi bu
umrumdadegil Aysegul7766 cinsiyet öğrenmediniz mi 20 gün kalmış sürpriz mi olacak 😂 1 tane var benimde 🥰
Aysegul7766 umrumdadegil yok en son erkeğe benziyor dedi fakat kız umudundayım bel kız olur bakalım 😅 maşallah Allah bağışlasın sizede 💖
Mercimeek Dlar evet sancı bu dk tut kaç dk da bir geliyor 5 dk ya düşünce bence git artık yolda doğurmamış olursun kuzu 😃