nur-aleyna-06 C34 bence normal bir durum. Bazen o kadar minik oluyorlar ki, normal ultrason ile görünmüyor. Ama alttan muane ile sonuçta çok şükür keseyi görmüş. Geç döllenme diye bir durum da var bu arada😘 İnşallah yakında kalp artışları da duyarsınız🥰
Nissyoo Benimde reglim bir gün geçti bugün kan berdim18 çıktı iki günde bir takip et dediler benm de ilki düşüktü şimdi bazı doktorlar ikinciye önlem amaclı kan sulandırıcı başlıyormuş bazılarıda başlatmıtormuş size böyle birşey dediler mi ben başlatın dedim ama başlatmadı bi doktor
nur-aleyna-06 Nissyoo hayır böyle bir şey söylemedi. Cuma günü doktora gittim. Bana neden bu kadar erken kan verdin dedi. Regl geciktikten sonra daha iyi olur dedi. Daha önce düşük yaptığım için erkenden öğrenmek istedim dedim. Doktor da ilk hamileliklerde düşük normal bir durum çok rastlıyoruz dedi. Folik asit başlayalım dedi sadece. Sanırım 2. Ve daha fazla düşükten sonra kan sulandırıcı veriyorlar yine de emin değilim doktor daha iyi bilir.
eylulmihrasmom nur-aleyna-06 ben de ilk gebeliğimi 8.haftada düşük yaptim ve kürtaj olmak zorunda kaldım 2.defa hamile kaldığımda doktor önlem amaçlı kan sulandırıcı yazdı bana ama 12.haftada kestik bi sıkıntı yaşamadık. şu an kızım 10 aylık oldu. Rabbim size sağlıkla hayırlısıyla güzeller güzeli bir bebiş nasip etsin 🫶🏻
CokCahilsinKeskeOlsen bsraaydiin benim duzensizdi adetim ama gün arası olarak 35 yada 38. Günde yaptığımda gördüm bu değeri 23 gün sonra bebeği gördüm
nur-aleyna-06 Yeniyeniden evet adet günüme daha 3 gün varken bu değer çıktı. Şu an 1 gün geciktim.içim içimi yiyor ama Bir kaç gün daha geçtikten sonra tekrar kan vermeyi düşünüyorum.
nur-aleyna-06 eylulmihrasmom yaa maşallah 🥰 inşallah başta tabiki sağlıklı olması dileğiyle sizin ki gibi tatlı bir kızım olur💗 dua ettiğiniz için Allah razı olsun