Poyraz4127 Kızlar merhaba suan 9haftalık gebeliğim doktor en son kontrolden sonra hiç büyümemiş dedi suan 13cm de yani olması gereken 23 falandı dedi muayne ettı kalp atışı duyamadı cuma tekrar gıdecem bakıcak olmadı gebeliği sonlandırmamız gerekixek dedi yarın özelede gidecem ama şuan yorum yapabılecek başına gelen var mı böyle olay..😥
Yesimustafa Poyraz4127 sağlıklı bi gebelik değilse kalbi durmuş olabilir. Bendede oldu. Tek doktor ile kalma tabi.
kocisininprensesi Poyraz4127 eğer bahsettiğim cm kese değilde Bebek ise benim bebeğim 21 haftalıkken 26 cm di 🤔 bence başka bir doktora gitmelisin. Çünkü doğru bir cm tespiti olduğunu düşünmüyorum. Umarım bebişinin iyi haberlerini alırsın canım
Candaan Canım hergun elini karnına koy ve 1 tesbih EL MUSAVVIR 1 tesbıhte elmubdı ve 1 ayet-el kursi oku inşaAllah faydalarını görürsün Rabbim umudunuzu yeşertsin selamet versin size
Yasmnnn Poyraz4127 iyi de 9 haftalık gebelikte bebek 13 cm olmaz ki?? Ben 14 haftalık gebeyim bebegim 9 santim masıl bi doktormuş seninki anlamadım başja doktora git🙄
Morcivert061 Candaan benim 12. Hagtada 5.7 dedi ya😀 gayette normal dedi kisami olcak benim coccugum yoksa🙄
Tomurcuk18 Benim de basıma geldi, 10 haftalık olması gerekirken 8 haftada kalmıştı, kalbi durmuş 😔 insallah aynı şeyi yaşamazsın. Başka doktora da git mutlaka.
Poyraz4127 kocisininprensesi büyümesi iyiydi haklı olabılırsınız belki kese etrafına demiştir de yarın netleşir umarım 😯
kocisininprensesi Poyraz4127 umarım iyidir bol bol ayetel kürsi oku kuzum dualarımız sizinle. Belki mm de olabilir hem gayet iyi üzülme sen stres yapma
_Merve Cm yi mm ile karıştırmış olabilirsiniz ondan öyle yazılmış bence .13 mm demek istemiştir. inşallah bir sıkıntı yoktur ayetel Kursi okuyun bol bol, eğer olumsuz sonuçlanırsa da vardır bir hayır sağlıksızmış demek ki sonradan daha büyük sıkıntılar çekmektense rabbimin vardır bir bildiği
Candaan Poyraz4127 canim zaten 6 7 8 9 haftalarda duyuluyor duyulmadımı kürtaj yapılıyor ama siz kesinlikle başka doktorada gözükün