Papatya123_ FyA ilk bebeğim 38 + 4 de kendi sancımla normal doğum İLE geldi 37 38 gayet normal 3 kg doğmuştu . İkinci hamileliğim 34 + 4 olacağım inşallah Oda gelmek istiyor gibi ama yeni doktora gittik oda 2200 gram dedi
Selma2412- FyA evet canım ilk gebelik olunca tedirgin oluyor insan bilmediği için . 36.haftadan sonra normal doğum için normal diyor doktorlar sezaryen için genel de 38-39.haftaya gün veriyorlar
mavibahar FyA 🤷🏻♀️ O zaman doktorunuzu dinleyin. Baktı olmuyor sezaryen deyince tamam deyip gün alın..
Selma2412- Enurp 3.600 dendi 4 kilo 10 gram doğdu son 1 cm açılma olmadı 3600 zannettikleri için zorladılar beni alttan çok müdahale edildim iğneler parmak el hepsını yaşadım. Sonra tabi sütüm gelmedi kilosu düştü bebeğimin ama tahmin ettikleri gibi olmadı arada 400 gram var ben daha düşük olur diye düşünüyordum herkesin düşük çıkıyordu ultrasonda ama yüksek çıktı doktorun dedıgı tarihte de sadece yalancı sancılarım oluyordu 40+3 de doğumum oldu
mavibahar FyA yanlız hayat bu. Doktorunuz bi anda ölürse siz doğurmadan. Ne yapacaksınız? Bi an aklıma geldi şimdi 🤔 nereden bulacaksınız başka doktor? 🤔🤔🤔
mavibahar FyA seçim tabi ki sizin ama gerçekten erkekler de unutulmayan askerlik, kadınlar da hamilelik, doğum ve lohusalıkmış. Mıh gibi aklımda hepsi ve iyi ki hepsine de sahip çıktım. Benim için önemli olan şeylerde her zaman bir B planım olur 😉