Doğuran bacılar normal doğum acısını aşağı yukarı ne gibi hissediliyor ?
Kişiye göre değişir biliyorum
Üç aşağı beş yukarı tahminen
Hsg ye zor diyenler var mesela ben hiç zorlanmadım o denli ise çekebilirim sanırım
Hsg filmi mi daha zor normal doğum mu?
Adet ağrısı yaşamıyorum normalde de
Çok hafif karın ağrısı
Adet ağrısı deseniz de anlamam 🤔
Kızlar nasıl bir şey diyin gayri
Hlimee hsg ne
ZeynepDuru17 rahim filmi canım
Tüplerin açıkmı rahim şekline bakılan alttan bi sıvı veriliyor
Hlimee zormuydu
- Düzenlendi
Hlimee normal doğum yapmadım ama sancı çektim. Alakası yok ikisinin 🥲 doğum sancılarında kivraniyordum resmen ayakta sancı girdiğinde olduğum yerde kalıyordum aglatiyordu beni sancı 5 dk da 1 giriyordu serklajliydim ki doktoruma göre o yaşadığım sancılar tam en son ki sancilariymis nst baglasalardi 100 leri bulurdu sancıların dedi. Sonrasında bana ağrı kesici iğne yapıldı doğum sancısı değil bu diyerek devlette haftam erken diye (saçma sapan olaylar örgüsü) bir kaç gün sonra gecmeyince özele doktoruma gittim hastaneye geldiginde, sancı biraz daha azalmıştı ama yine vardı o zaman 60 lari bulan sancı çıkmıştı o zaman demişti doktorum
Hlimee rahim filmi ölüm gibi bişey canım korkutmak istemem ama😄 anestezili çektir mutlaka
Hlimee doğum sancısını bilmiyorum canım bende sezeryan oldum hiç sancı çekmedim ama rahim filminde masada canımı verecektim az daha çok zordu
Hlimee regl olduğumda aşırı ayılıp bayılan biri olarak normal doğurdum yani nasıl anlatılır gaz sancısının daha şiddetlisi yani karnına kramp gireer ya biri karnını bıçaklıuormuş gibi öyle bi sancı ama nefes alış verişini düzenli tutarsan hafifliyor yani şiddetli bir karın ağrısı gibi düşün ama bebek çıktığı an hafifliyorsun kuş gibi gözün korkmasın saniyelik ağrılar zaten ben 1. ayı doldurup bu mu ya demiştim o an zorlanmıştım sonra unutmuştım😂
Asilmom50 hsg o kadar zor değil aslında ya bazıları anestezi yaptırıyormuş cihazlar farklı falan diyen de var. Geçen sene çektirmiştim bi arkadaşım korkuttu kuzeni bayılmış falan. Benim de acı eşiğim çok düşük anestezili olayım dedim. Önceden haber vermek gerekiyor falan dediler anestezisiz girdim. Kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi ama öyle aşırı agrı yaşamadım. Hafif adet agrısı gibiydi ilacı verince. Normalde çok daha sancılı adet agrısı yaşardım. Hsgden sonra çok azaldı agrım.
Cosimaniehaus kişiden kişiye değişiyor canım ben çok zorlandım