Neslhnnn Haftada bakılan ultrason da kalınlığı 5.5 çıktı yarın sıvı alincak böyle olup sağlıklı doğan bebek varmı 🥺
canvecanan Neslhnnn benim de riskli çıkmıştı perinatolojiye gittim çok şükür birşey çıkmadı bence önceden sizde görünün
Neslhnnn Alone çok yüksek olduğu için yüzde 10 sağlıklı doğma şansı var diyor işte sakat olursa aldır diyo napicam ben🥺
busrasya Neslhnnn ben doktorlara pek güvenmiyorum o yüzden öyle dedim sonuçta anne karnında bir melek henüz tamamlanmamış ki ama sıvı almak yerine acaba fetal dna falan yapılsa sadece kandan bakılsa öyle bir yolu yok muymuş acaba öğrenmek için
Alone Neslhnnn ense kalınlığı iki sebepten olur. Biri down,edward sendromu gibi genetik bir problemden ya da kalp rahatsızlığından. Kalp ise belki çok büyük bişey değildir çözümü vardır canım. Baktır herşeyine umarım bebeğin sağlıklıdır
Neslhnnn busrasya 15 binlira istediler bugün sordum yaptırcak gücüm yok o kadar mecbur sıvı aldircam🥺
busrasya İnşallah hiçbir şeyi yoktur sağsalim kucağınıza alırsınız bunlar sadece ihtimal bile olabilir bebeğe en kötü gelen şey stres olabildiğince stres yapmamaya çalışın rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
edasaribek 7.8 cikti aminyosentez yaptırdım suan oglum 3 yasinda cok saglikli buarada en se kalinligindan haric baska problemleride vardi oglumun
Neslhnnn edasaribek Rabbim inşallah bana da sağ salim kucagima almayı nasip eder dua edin Allah rızası için 🥺
Neslhnnn Festinalente kalbinde ya da başka sorun da çıkabilir dedi illa dawn sendromu olarak düşünme dedi ama doktor çok büyük olasılıkla riskli diyo umitlenme dedi çünkü kalınlık vücuduna doğru inmiş 🥺