helloandhello kuzeymom__ size bir şey sorabilir miyim 2 gündür gribim pek haraketlerini hissetmiyorum nedense 🤷♀️ normalde haraket ederdi şimdi çok güçlü haraket etmiyor şu 2 gündür Düzce neden 19+6 haftalığım
kuzeymom__ helloandhello Bende grip geçiriyorum 34 haftalığım ona rağmen hissetmedim hareketlerini tüm gün sonra acile gittim gripten kaynaklıymış 🫠 Birde o haftalarda çok düzensiz oluyor hareketleri çok küçük henüz. Hiç hissetmezseniz bi acile gidin ama 25 ten sonra düzenli hareket hissetmiştim ☺️
helloandhello kuzeymom__ ediyor sanki ama çok güçlü değil bebeğim hasta olmadan önce daha iyi hareket ediyorduk acile de gitmek istemiyorum olur olmadık şeyler acil doktorlarında ☺️ bir kere resmen dünyamı başıma yıktı gönderdi
kuzeymom__ helloandhello Evet haklısınız bende zorda kalmadıkça gitmiyorum hiç. Zaten bebeğiniz henüz 400 gram civarındadır ilerleyen haftalarda o tatlı tekmeler öyle bir can yakıyor ki 🥲 Endişelenmeyin normal o zaman 🐣
Ceylanonuk_ İlk gebeliğimde 14 yada yanlış hatırlamıyorsam 15 de hissetmiştim pıt pıt şeklinde ama şuan 2 gebeliğim ve 16+1 deyim ve bişey hissetmedim henüz belkide hissediyorumdur farkında değilimdir 💖😂