Gltsece Kızlar 17+4 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim fakat hiçbir şekilde bebeğimi hissetmiyorum ne zaman hissederim sizde durumlar ne ?
Babymom07 Gltsece ben 17. Haftamda hissetmiştim ama + kaçtı hiç hatırlamıyorum. Çok hafifti o mu değil mi diye tereddüt etmiştim ama oymuş 💕
Cimenn1223 Gltsece en erken 16 da minik minik hissedilir kizimi 16 haftalikken hissettm 2.daha erken hissedilir diye de birsey yk tamamen vücut yapinla alakali kilon varsa 20 de de hissede bilirsin 20 den sonra da
Aylaa123 Gltsece normalde 22 haftaya göre hissetmemek gayet normal zaten benimde ilk gebeliğim ama ben 16. Hafta sonunda seyirme şeklimde hissetmiştim suan 18+5 im tekme gibi değil ama genede oturunca ve yatınca hissediyorum
Elifinannesi33 Gltsece ilk gebelikte 20. Haftadan sonra hissedilir 2. Gebeliklerde daha erken başlıyor
Cimenn1223 Gltsece eli kulağındadır kuzum kızımda en cok haraketlerini hıçkırıklarını özlemiştim süpriz bir bebek ikinci bunun da haraketleri için sabırsızım birde bu sene diger senelere göre daha sıcak biraz zot geçicek bu hamilelik gibi
numix Ben yarın 17 haftalık oluyorum ama hiçbir şey hissetmiyorum 🥺 sırtüstü uzanıp karnıma dokunuyorum hiçbir şey yok. Ne zaman hissedeceğiz acaba
kuzeymom__ numix Ben 17 de hissettim ilk şimdi güçlendi durmuyor hiç 😂 Ama tam tersi elimi karnıma koyunca kaçıyor
helloandhello kuzeymom__ size bir şey sorabilir miyim 2 gündür gribim pek haraketlerini hissetmiyorum nedense 🤷♀️ normalde haraket ederdi şimdi çok güçlü haraket etmiyor şu 2 gündür Düzce neden 19+6 haftalığım
Gltsece kardelengurler7 bendee öleyim ama hamile kalınca 6 kilo verdim ve şuan normal ilerliyoruz bakalım noclak
Cimenn1223 Gltsece havalar cok ani den ısındı nefes aldirmiyor sıcaklarr hava durumuna bakıp duruyorm bir yagmur yagsa rahatlicaz
Zynp12 Gltsece kişiden kişiye değişiyor o aslında. Ben 20 haftaydi hafif gaz sancisi gibi hissetmeye başladım. 24 de net hissetmeye başladım
gayesblog Gltsece 16.haftada hissedilir mi acaba ya bende küçük küçük oynamalar var sanki ama emin olamıyorum. Zayıfım erken de hissedilebiliyormuş