Ofelya_1 Taze Allah bağışlasın miniklerinizi. Bende 36. haftadayim hangisine randevu bulabilirsem ona gidiyordum açıkçası bu son haftalarda düzenli tek doktora gitmek istedim
Bendiyebiri_ Eceninanne Osmangazi mahallesi olarak biliyorum bulunduğum bölge karakopruye mi esentepeye mi yenisehire mi bağlı hiç bilmiyorum
seraykaraoglan Yesimdeniz benimde hemen hemen tüm günüm klima altında gerçekten klimayı icat edene sonsuz saygım var 😂
TugceOrak bussra-23 Enis Hocaya geliyorum şimdilik nasipse bayramdan sonra ben de Gökalp beyle devam edeceğim ☺️
MuhammedYusuf56 dika çok teşekkürler devlet Hastanesine gidiyorum Okan Efe doktorumun ismi çok iyi bir doktor mesleğini layıkıyla yerine getirmiyor çok memnunum sizede tavsiye ederim sağlıcakla alalım kucağımıza evlatlarımızı 🫄🐣
dika MuhammedYusuf56 teşekkür ederim bende ona gidiyorum çok beğeniyorum onun doktorlugunu Allah razı olsun hep yardımcı oluyor
Nev95 SenAlp24 Şu anlık memnunum ama daha şu an ilk aylarımızda olduğumuz için üç kere gittik henüz güler yüzlü bir doktor ama instagramı da ver bakanılırsınız ☺️