bussra-23 TugceOrak aaa bende gaziemirde oturuyorum 26+2 benimde egepolden gökalp bey doktorum gaziemirde hangi doktora geliyordun
TugceOrak bussra-23 Enis Hocaya geliyorum şimdilik nasipse bayramdan sonra ben de Gökalp beyle devam edeceğim ☺️
Taze Ofelya_1 Cahit ve Simay hocaya gidiyordum .. doğumumu Simay hica ypti çokta memnun kaldım 7 ay oldu çift yumurta ikizlerimi Dünyaya getireli
Ofelya_1 Taze Allah bağışlasın miniklerinizi. Bende 36. haftadayim hangisine randevu bulabilirsem ona gidiyordum açıkçası bu son haftalarda düzenli tek doktora gitmek istedim
Eceninanne Neferut biz daha gzuel yapariz ya . Zaten çiğ köfte SANLIURFA nın. Bende cog kofte dogurum heralde yemekten.
dika MuhammedYusuf56 bende 7+2 yim hayırlısı ile hangi doktora gidiyorsunuz Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
MuhammedYusuf56 dika çok teşekkürler devlet Hastanesine gidiyorum Okan Efe doktorumun ismi çok iyi bir doktor mesleğini layıkıyla yerine getirmiyor çok memnunum sizede tavsiye ederim sağlıcakla alalım kucağımıza evlatlarımızı 🫄🐣