Ruyagibi1 Dilanozbeyuce ben 4 aylıkken kızımin saçlarını kazittim ama kazitilmasi gerekiyor daha kalın çıksın diye değil bir zaman sonra yatmaktan saçları dökülüyordu bazı yerleri uzun bazı yeri kısa idi toplansın diye yaptım iyi ki de yaptım
Mervenr00 Dilanozbeyuce benim kızım da çok saçlı doğmuştu 2 aylıkken kazıtmıştk aksine doğuştan olan saç daha ince oluyor kazıtınca daha çok gurlesiyor yani anne saçından daha kalın olduğu kesin:) kızımın saçları gür çıktı uçları maşa yapmış gibi bukle bukle oldu. şuan 4 yaşına girecek daha hiç kestirmedik poposuna geliyor kestirmek de istemiyor ikna çabasındaym bu sıcaklarda🥰
gdaslik Dilanozbeyuce kazıtmadım hatta ilk defa da bu yıl kestirdim saçlarını kızım 5 yaşında. Ve çok gür saçları var. Hurafelere inanmayın. Anne baba saçı gürse çocuğun saçı da gür oluyor. Eşimle benim saçlarımız gün kızımın saçları da baya gür.
bahocum Dilanozbeyuce hiç alakası yok lütfen yapmayın. Benim hiç kazıtmamışlar ama saçlarım çok gür. Üstelik bebekken pek saçım da yokmuş
Zeyyno_ Dilanozbeyuce Ben kazitilmasi taraftari değilim kendi kızımın sacini uzadıkça kenarları aynı hizaya gelsin diye kisaltiyordum sadece şimdi çok güzel oldu saçları hiç kazitmadim çevremdeki bı çok kişi kazıttı saçlari hem çok geç citti hemde erkek saçı gibi ciktti ilerde düzelir belki ama ne bileyim küçükken minik tatlı olmak varken o aylarda böyle bı saçla dolaşsın istemem 😅😅
minikmucizeemaak Dilanozbeyuce Benim kendi saçım da hiç kesilmemiş, yeğenimin saçı da hiç kesilmedi. Gayet gür, hatta taramakta zorluk çekiyoruz 😂 Bende oğlumun az saçı olmasına rağmen kestirmedim. Kesmeyle gürleşeceğini hiç sanmıyorum.
gonulmusic Dilanozbeyuce kaç aylık ? Bence yaz geldi zaten buyumeden kazıt hem bebek saçları uzasa ne uzamasa ne. İnceler her halükarda. Biz tam kel yapmadık babası 0 A vurdu makine ile asker traşını gibi 😅
gonulmusic Dilanozbeyuce  bu kızımın saçları kesilmeden ki hali 5 aylıkken kesmiştik
gonulmusic Dilanozbeyuce  sonra böyle kesti babası benden habersiz 😩
gonulmusic Dilanozbeyuce  şimdi de böyle kuzuuuuusuuum 😍😍🥰🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿