Cosimaniehaus Dilanozbeyuce benim amcamın kızının bebekliği -çocukluğu hep kazıtılmış saçla geçti:) ama saçı gürleşmedi. Bence bırakın uzasın çok güzel de uzuyor saçları:)
Dilanozbeyuce tugcesakzci anladım kız çocugu ya şekil vermek istiyorum kazıtırsam 1 seneye yakın saçsız olucak erkek gibi o yüzden kararsızım en çokta teşekür ederim cevabın için🥰
Dilanozbeyuce Pamuk bende doğru bulmuyorum şahsen ama eşimin tarafı saçsız baya oğlumun saçı o yarafa çekti kızımınki nasıl olur bilemedim
Dilanozbeyuce gonulmusic bende bundan korkuyurum şahsen benim saçım gür eşimin değil kazıtmasan onların gibi incecik olucak dye tedirginim
gonulmusic Dilanozbeyuce kaç aylık ? Bence yaz geldi zaten buyumeden kazıt hem bebek saçları uzasa ne uzamasa ne. İnceler her halükarda. Biz tam kel yapmadık babası 0 A vurdu makine ile asker traşını gibi 😅
gonulmusic Dilanozbeyuce  bu kızımın saçları kesilmeden ki hali 5 aylıkken kesmiştik
gonulmusic Dilanozbeyuce  sonra böyle kesti babası benden habersiz 😩
gonulmusic Dilanozbeyuce  şimdi de böyle kuzuuuuusuuum 😍😍🥰🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Dilanozbeyuce Babymom07 öyle mi dersiniz valla ben de kıyamıyorum bir de kazıtıp keltoş yapmak istemiyorum kız çocugu sonuçta ☺️
Babymom07 Dilanozbeyuce evet ya ne bileyim ben kestiremem diye düşünüyorum tabi size kalmış 💕 kestirmek isterseniz de bence kışın kestirin kafasını bandanayla bereyle kapatırsınız güzel olur o zaman 🙃
Gg5348 Dilanozbeyuce bu tamamen hurafe hepimizin saç yapısı bellidir hiç bir çocuğun saçı kazımakla çoğalmaz yazık edersiniz kazıyarak yapmayın derim
Dilanozbeyuce gknlpln ahah😀 çok tatlısınız teşekür ederim verdiğiniz bilgi için içim rahatladı kazırtmıyorum o halde🥰
Dilanozbeyuce Dertsizgeliin öyle mii o zaman hiç denemim havalar sıcak diye de bir kesesim geliyo ama kızım keltoş olsun istemiyorum☺️
iremd-1798 Dilanozbeyuce yanii ben ilk kızımda kazıtmadım böyle bir şey bile düşünmedim 4 yaşında sıcakta bunalıyor diye bebek saçlarını kesmiştim. Annemler bende de kazıtmamış ama saçım o kadar gür ve uzun ki kaldıramıyorum sıcaklarda 🥹 ikinciye kızım olacak bu kızımda da kazıtmayı düşünmüyorum ☺️
aysegul1122 Dilanozbeyuce benim saçlarımı annem 5 yaşına kadar 4-5 kere kazıtmış. Yine ince yine ince 😂 saç tipi genetik bence kazıtmak ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Sumisali_ Dilanozbeyuce etrafımda ki herkes kazıt deyip durdu onlara sorulmuş gibi ama yapmadım tabi ki.Benim kızım da saçlı doğdu 2 aylıkken tamamen döküldü kel oldu 9 aydan sonra ufak ufak çıkmaya başladı.Şuan 19 aylık hem uzuyor hem gürleşiyor.Yeğenimde aynı şekilde hiç kazıtnadılar 8 yaşında ve saçlarının maşallahı var.
Cudana Bu genetik tamamen, ince telli veya kalın telli oluş anne karnında bellidir ve asla değişmez. Kazıtmakla bir ilgisi yok. Bence kazıtmamalı
seddackr Bence kazıtmayın çünkü hiçbir ilgisi yok. Yiğenlerimin ikisini de kazıtmadık şimdi birisi 10 diğeri 20 yaşında maşallah inanılmaz gür ve kalın saçları var.
bonik Dilanozbeyuce Annem hiçbirimizin saçına dokunmamış hepimizin gür saçları var. Ben de kızımın saçını kazıtmam. Genetik bunlar bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Kazıttık gürleşti diyenlerin de kazıtmasalar cılız olanlar döküldükçe alttan güçlü olanlar gelecek yine gürleşecekti.