amine4444 Ultrasyonda 3 kilo dogdu2680 bugun kontrolde2400 doktor hipp mama verdi kızlar moralim cok bozuk kilo alır demi kolları bacakları incecik bakamıyorum Allahım sen büyüksün 😔🤲
azracan20 amine4444 korkutma kendini canım çabuk toparlıyor bebekler bolca emzir mama takviyesi yap hemen alır kilo stres yapma sütün kesilmesin Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun canım 💕
umrumdadegil amine4444 çok çabuk toparlar hiç üzülme doymuyorsa mama ver benimkide mamayla besleniyor🥰
Fundaaaaa amine4444 doktor bunun normal olduğunu doğum sonrası şişliği ödemi attığını bol bol emzirmeye devam etmeni söylemek yerine mamamı önerdi 😵💫
Cennet-polat amine4444 normal canım korkmana gerek yok 200gr gider zaten bol bol sütünü ver sütun yetersiz kalırsa mama takviye edersin ama senin sutunlede toparlar 😊
elmaelmaelma 2680den 2400e düşmesi normal bence. Doğumdan sonra her bebek zayıflıyor, ödem atıyorlar. Doktor yapmadı mı bunun açıklamasını?
amine4444 elmaelmaelma hemen mama takviyesi verdi canım korkuttu dedi cok düşmüş bizde korktuk hemen mama aldık
Seyma-10 Stres yapma bebekler ilk doğusunda zaten kilo kaybederler sonra kendilerine gelir alırlar ultrason da yanılma payı var zaten bol bol emzir
Cylnrcp1410 Fundaaaaa bende düşük kiloda doğum yaptım sütüm de vardı gayet güzel emiyodu ama ödemi atınca düştü baya kilosu doktor bize de mama başlamıştı, ne kadar süt olsa da bazen bazı bebeklerin mama desteğine ihtiyacı oluyo sanırım. Şanslıydım memeyi bırakmadı benimki hem biberonla mama verdim hemde emzirmiştim
amine4444 Fundaaaaa evet demi aşırı kaybetmiş dedi hemen yazdı bizde panik yaptık hemen aldım valla 😩😩😩😩
Aylaa123 amine4444 ultrasondaki tartım net değildir ayrıca bebekler doğunca onlarında vucutlarındaki ödem gittiği için kilo kaybeder normal yani üzülmeyin
tatlibebegim_ amine4444 benim bebeğim 3445 doğdu 3200e düştü 10 günde doğum kilosuna ulaştı geri mamada vermiştim tabi
ASE6154 amine4444 ultrasonda 3.5 tu 2800 doğdu ve 2500 e düştü ikinci gün 😊 mama başlamalarının sebebi sarılık riski olmasın diye korkma çok normal kilo vermeleri az az mama ve bolca emzirmeyle 5. Gün 3.200 gördük 😊
SmyEsciv ASE6154 allah bağışlasın öncelikle 😊 kaç haftalık doğum yapmıştınız Çok güzel toparlamış kısa zamanda maşallah hangi mamayı kullandınız
Satisati amine4444 strese girme bebekler ilk bir ay ödem atar kilo almayıp vermesi çok normal bir aydan sonra sağlık ocakları düzenli kilo takibi yapıyor zaten aksi halde gereklidir yönlendirmeyi yapıyorlar sen düzenli anne sütü vermeye devam et
yigitmom_ amine4444 Oğlum 3.200 doğdu ve 4. Gün kontrolde kilosunun 2.850ye düştüğünü öğrendim. Çokça üzüldüm ve hemen mamaya başladım sütüm olmasına rağmen, oğlum mamayi reddetti. 2 saate 1 düzenli emzirdim ve 1 ay kontrolünde elime almaya korktuğum bebeğim 5.700 kg olmuştu. Velhasıl sağlığı yerindeyse canım doğum kilosuna ve eksilen kiloya sakın kafanı takma. Mama zehir değildir bolca emzirip veya vaktinde mamasını ver inşallah çabucak toparlayacaktir ❤️
elmaelmaelma amine4444 yooo gayet normal yani kilosunun düşmesi, her bebekte olur. Mama konusu size kalmış tabi, zehir değil sonuçta. Ama sütünüzü çoğaltmaya da bakın. Bestlak damla deneyebilirsiniz
ASE6154 SmyEsciv Allah razı olsun canım ❤️ tam 39 da planlı sezaryen oldum hipp aldım ama sürekli emziriyorum eğer doymadıysa mama veriyorum. Günde 2 defadan fazla vermedim hiç 😊
Fundaaaaa amine4444 panik yapmayın çok normal bebeğim 4.580 doğdu 3.900’e düştü ona rağmen doktorum mama vermedi emzirmeye devam dedi ondan garip geldi direk mama vermesi 1. Ay kontrolünde kilosunun üstüne çıkmıştı.
amine4444 zelis63 bebegim daha 5 günlük kız dün gittim kontrole öyle dediler üzüldüm zaten 37 haftalık dogdu