Seyma-10 ebrusinansahin çok teşşekkür ederim yeni görüyorum nasıl olduğunu bilmediğim için tedirgindim peki odalar hepmi iki kişilik
ebrusinansahin Seyma-10 yürüyüş yaparken gördüğüm kadarıyla öyleydi çünkü öncesinde özel oda sorduk öyle bir uygulamaları olmadığını söylemişlerdi
Seyma-10 Floraa evet orda yapıcam son zamanlarda oranın memnuniyetini çok duydum özellerde ki faiş fiyatlardan sonra en mantıklısı geliyor
Floraa Seyma-10 ben bu hafta bi gece hastanede yattım, ilgi konusunda güzeldi gebeler hep hastacım hastacım diye hitap ettiler inşallah doğumda da iyi ebelerle karşılaşırız tecrübe olarak devlet hastanesine çok güveniyorum
Seyma-10 Floraa evet bende geçenlerde acilen yatış yapıldı yattım üç gün odaları temizdi ilgileri falan özelde olsa devlette Allah iyilerle karşılaştırsın yoksa acımıyorlar insana
Seyma-10 ebrusinansahin var bazı odaları tekli hatta bi doktor ücret karşılığı ayarlıyormuş ben riskli gebeliğe geçince o doktora gidemedim ne yazıkki
Floraa Seyma-10 ben de son kontrolünde kağıt isteyecektim fakat suyum azalmış diye yatış verdi görüşemedim kendi doktorum ile daha sonra . Perinatoloji deki doktor da triyaja yönlendirdi ne yapacağımı bilmiyorum bende
ebrusinansahin Seyma-10 aa bende bilemiyorum o doktoru biz de ucret karşılığı talep ettik ama yok demişlerdi
Seyma-10 ebrusinansahin ben konuşmadım kendisiyle arkadaşım söyledi bütün akrabalarının öyle yaptığını o doktora gidiyolarmış doğuma yakında söylüyorlarmış hatta elden para almıyor bazı markaların hediye çeklerini kabul ediyormuş normalde yasak olduğu için bana öyle söylemişlerdi
ebrusinansahin Seyma-10 he o doktor tamamdır genelde kapısının önünde bekleyenlerde eli kolu dolu gidiyor zaten yağlar ballar :) memnun olanı da çok olmayanı da hiç gitmediğim için bir yorum yapamayacağım
Seyma-10 Floraa çok saçma hangi doktordu ki bende hastanede yattım bana orda acilden giriş yap dediler hatta sonuçlarım vardı onlara göster doktora yönlendirir demişlerdi öyle yaptım bende normalim sezeryan mı olcak dogumunuz
Zeyyaleyyy ebrusinansahin merhaba doğumu ne zaman yaptınız acaba takım tarihte mi? Bir kaç soru sorsam size merak ettiklerimden yanıtlar mısınız 🥲