Minikmercimek_ surmene-1967 yaa çok güzel olmuş 🐣 benmde aynı sifon yer kaldı tek😁 bugün şimdilik dolabına yerleştir cem eşyaları bayramdan sonrada yıkar güzelce yerlestirrim 🥲🥰
Minikmercimek_ Kubraalp67 😁 ben kıyafet aldım ama daha yerlesmediginden ne aldım ne eksik hiç fikrim yok 😆
Kubraalp67 Minikmercimek_ ben daha kıyafet alışverişine başlamadım kış çocuğu olacağı için biraz daha sezon girmesini bekliyoruz 😅 bir de öyle bir şey ki nerden başlayacağımı bilmiyorum bayramdan sonra biraz bişeyler alalım artık dedik inşallah başlayacağız bir yerden 😄
Tictack Kubraalp67 bizimkide kasım çocugu olacak inşallh. Banada kıyafet alışverişi çok zor geliyo cidden nereden balicazzz bizzz
Minikmercimek_ Kubraalp67 ay o nerden baslıcagını bilememek çok zor 😆 nasipse dogumum ağustos gibi ve ben ilk kıyafet almaya başladığımda hep uzun kollı falan almışım 😆 doğru düzgün kısa kollu bşseu yoktu yani şimdi şimdi toparlıyorum 😁
Kubraalp67 Tictack benimki de Kasım başı olacak inşallah soğuk olacağı için uzun kollulardan başlasak diye düşündüm annem bir yandan kısa kollu da al kolsuz da al işine yarar diyor her kafadan bir ses çıktığı için kafam allak bullak 😅
FyA Minikmercimek_ 33 deyim biz bitirdik bu hafta salı günü , bayram dönüşüde nevresimlerini falan sericem hastane çantasını hazırlıcam 🌸
emineaycyilmaz Minikmercimek_ 35 haftadayım doğum çantama kadar hazır odası da bütün eşyaları ütülendi ve yerlerine yerleşti 🥹🤍
Minikmercimek_ emineaycyilmaz oh bişey kalmamış artık 🙏 saglıcakla kucagına alırsın inşallah evladını canım 🐣
Kubraalp67 Minikmercimek_ bizde başlayacağız işte ufak ufak kasıma kadar ne alınsa kâr 😅 kardeşlerim de almışlar bişeyler bayramda getirecekler ona bakarak eksikleri alırım bende 😄
Kocagoznurrrr27 Minikmercimek_ Bende senin haftalarında hazırlıklara başlamıştım . 30. Haftada odası kıyafetlerini filan halletmiştim. 32-33 de çantamı hazır etmiştim . Şimdi herşeyi hazır
Tictack Kubraalp67 mesela içine giyeceği body uzun kolluda alalım mı kısa kol mu alsak sıfır mı? Sıfır olmaz heralde üşüyebibilir sanki 3-4 ay olunca sıfır daha mi iyi olur
Ahrez Kubraalp67 Mayis sonu dogum yaptim, doktor sen ne giyiyorsan bir kar fazlasini giydirceksin dedi. Uzun kol ve atlet giydiriyorum hatta corap bile.
Minikmercimek_ Kubraalp67 orası öyle gerçekten herşey her geçen gün fiyatı artıyor ben odasını takım halinde alıcaktım sonlara bıraktım resmen uçmuş fiyatları başka almak zorunda kaldım
Fatma_Fatma Hulo2105 klima evinizin neresinde her odaya etki ediyor mu bizde klima düşünüyoruz ama nereye konumlandırmalıyız bilemedik
Hulo2105 Fatma_Fatma bizim ev 1+1 canım klima salonda. Salonun orta tarafında yatak odası kapısı var. Kapının tam üstünde klima bu yüzden yatak odasına da serinlik geliyor e mutfakta açık bi wc ye vurmuyor klima yani😂
Kubraalp67 Tictack hepsinden de alalım garanti olsun 😄 kız çocukları sıcak sevmez derdi annem o kadar da sarmamak gerek belki de 😊
Hulo2105 Rabiul aşko evin dışında yani apartmanın içinde deponuz var Allahtan 3-4 m2 orası olmasa asla bizde sığamazdık ne bulsak orda evde fazlalık hiç bişey yok bavullar giymediğimiz ayakkabılar bebeğe aldığımız herşey şu an orada.
Fatma_Fatma Minikmercimek_ 19.haftadayız sadece dolabını yaptırdık. Kızıma yaptıracaktık dolap hamiş olduğumu öğrenince dolabı büyük yaptırdık 2kardeş kullanırlar artık