Minikmercimek_ Kaçıncı haftada basladınız anneler🥲 biz bugün odayı kırduk sifon yer gelicek sadece kıyafetler yıkanmadı 29.haftadayız bayramdan sonra yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum çantayı da bayramdan sonra hazırlıcam nasipse sizde durumlar nasıl 🐣🥰
Hulo2105 Minikmercimek_ bu hafta yıkıycam bende 29+4 üm Allahtan klima var evde yoksa kolum bile kalkmazdı. Bayramdan sonra da çantayı yapıcam sonra beşiğini kurucaz dolabını aylar önce kurmuştuk🥰
Btlkyn Minikmercimek_ 35 de hazırladım mobilyaları yeni geldi aynı gün sildim yerleştirdim dekorlar kaldı sadece
FyA Minikmercimek_ 33 deyim biz bitirdik bu hafta salı günü , bayram dönüşüde nevresimlerini falan sericem hastane çantasını hazırlıcam 🌸
Minikmercimek_ Hulo2105 benim ailem geldi valla canım yardıma sağolsunlar hiç bişey yaptırmadılar 🥲 evime bayram temizliği de yaptılar bayramdan sonraya bıraktık yıkama çanta vs. Zamanında gelsinler bebişler inşallah 🐣🤲🥰
Fatma_Fatma Hulo2105 klima evinizin neresinde her odaya etki ediyor mu bizde klima düşünüyoruz ama nereye konumlandırmalıyız bilemedik
momofmychildren Minikmercimek_ ben de düşünüyordum da eve bı temizlik gerekiyor mecbur bayram dönüşü artık diye 😂
surmene-1967 Odası hazır bir tek şifonyer kaldı bayramdan sonra kıyafetleri yıkayıp ütüleriz yavaş yavaş tamamlanır eksikler🥰
Minikmercimek_ surmene-1967 yaa çok güzel olmuş 🐣 benmde aynı sifon yer kaldı tek😁 bugün şimdilik dolabına yerleştir cem eşyaları bayramdan sonrada yıkar güzelce yerlestirrim 🥲🥰
surmene-1967 nununundunyasi internetten bakabilirsiniz ilerde büyüyor parçaları var bende çok beğenerek aldım🥰
nununundunyasi surmene-1967 aa ben anne yanı gibi düşündüm minnak duruyor büyüyebilmesi daha iyi olmuş kesinlikle bakıyorum şimdi 🥰
Sariozkya Haftadayım beşiğimiz geldi bayramdan sonra dolap yapılacak ☺️ sonra eşyalar yıkanıp yerleştirilecek
surmene-1967 nununundunyasi evet anne yanında kullanabilir başka beşik almaya gerek duymadık bununla büyür bebiş🥳
Kubraalp67 Şimdilik sadece odası boyandı avizesi takıldı. Bayramdan sonra da inşallah odası gelecek kurulacak. Çocuğumun daha donu yok ama bebek odasından arabasına her şeyi hayır 🤣
Minikmercimek_ Kubraalp67 😁 ben kıyafet aldım ama daha yerlesmediginden ne aldım ne eksik hiç fikrim yok 😆