Rabia_minnak Bu haftalarda olup doğumu hala gerçekleşmeyen gebe anneler durumunuz nedir nasıl geçiyor benim gibi açılma , nişan , suyu gelmeyen var mı hala bu arada bende 39+5 haftalığım 🫣
ozgeerkan73 Rabia_minnak 38+6 olduk sancim var ama düzensiz yarın kontrole gidicem bakalim ne dicek doktor
Rabia_minnak Muallime-fmo çatı muayenesi falan oldunuz mu ben en son pazar günü oldum sancım düzenli olursa artık gitmek istiyorum hastaneye her gittimde hiç bi açılma vs yok😂😂
Muallime-fmo Rabia_minnak hiç çatı muayenesi olmadım. Doktorum sürekli uzun boylu olduğun için kolay doğum yaparsın diyor. Belki yarın yapar. Daha önce sorduğumda doğum günü gelince yaparız öncesinde çok desteklemiyorum çatı muayenesini demişti.
Rabia_minnak Laylalaylay 😂😂😂hadi hayırla sağlıcakla doğur canım vallahi doğurmayı bekleyen gebeler olarak hayırla vakti gelenlerle doğuralım hepimiz inşallah 🫣 ilk gebeliğiniz mi sizin ?
Dmrhzn Ben az önce geldim hastaneden sancılarım düzensiz 5 santime yakın açılman var suni sancı verelim dedi kabul etmedim evdeyim şimdi sıkılasinca giderim
Rabia_minnak Dmrhzn bana da doktorum en son pazar günü gittiğimde 40 tan sonra açılmam olmazsa suni sancı vercez dedi ama bende suni sancı istemiyorum o yüzden evde beklicem hep 😂
Rabia_minnak Enn maşallah hepimiz aynı haftadayız günümüz bile uyan var sizde durumlar nasıl inşallah dediğiniz gibi ne suni sancı ne başka bişeye gerek kalmadan bizde kolaylıkla hızlı açılmalarla zorlanmadan doğrururuz Allahın izniyle 🫣😂
ece1234- Rabia_minnak alttan muayene hiç olmadım daha cuma yapacak doktorum nişan falan yok gelem giden yok sıcaklardan bayılcam 🥲
Rabia_minnak ozgeerkan73 hadi hayırlısı canım sancı bende de var düzensiz var kasılma da var ama başka bişey yok🥲
Rabia_minnak ece1234- anladım canım sabırsızlıkla bebişleri bekliyoruz ama tık tok hepimizinkinde 😂😂 ve şu kavurucu sıcaklarla son günleri geçirmek bi hayli zorrrr🥵
Rabia_minnak Elanur_tutak50 Rabbim kolaylık versin inşallah canım son haftalar sizde de zor geçiyor mu 🤔 ve sıcaklıkkkkk🥵