sweetmom_ Minikmucizemmm26 canım 13-14 gibi. Ben daha önce olmuştum 11. Günde pozitifi görüp boşu boşuna ümitlenmistim. Bu ay tekrar oldum şuan 5. Gundeyim sen kacindi günündesin. İnşaallah bu ikimizde pozitifi görürüz.
_yeni1tazeanne_ Minikmucizemmm26 Rica ederim evet vardı mide bulantısı baş dönmesi kasık batması koku hassasiyeti
Minikmucizemmm26 _yeni1tazeanne_ belirti yok ben de sadece az önce kasıkta ufak ufak batma oldu geçti dün test yaptım negatifti sonuç ama çok erken yaptım umudum yok ama pazar günü testte insAllah pozitif görebilirim🥺
_yeni1tazeanne_ Minikmucizemmm26 Kaçıncı gün yaptınız testi ben 9. Günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı bi hafta sonra kanda yaptım çıkmıştı
Minikmucizemmm26 _yeni1tazeanne_ iğne gününü saymazsak 8. Gün çıkmayacağını tahmin ettim ama duramadım yine de 🤭 pazar günü 13. Gün olacak erken gebelik testi yapmayı planlıyorum
orkidemm_ Minikmucizemmm26 hayır adet olacakmışım gibi sancım göğüslerim şiş yüzümde sivilce çıktı 2 güne belli olur adet olur muyum gebelik mi var diye
Minikmucizemmm26 orkidemm_ benim şuan da az önce ufak bı kaşık batması oldu geçti başka da belirtim yok 🙄 sizin şuan yeni mi gebeliğiniz
_yeni1tazeanne_ Minikmucizemmm26 oo daha erken canım negatif çıktı diye strese girme hemen daha var zamanı Rabbimin izniyle olur inşallah Rabbim yüzünü güldürsün inşallah isteyipte olmayn herkesin 🤲🏼
orkidemm_ Minikmucizemmm26 ben gebemiyim bilmiyorum 10. Gün test yaptım negatif 11. Gün yaptım pozitif bir iki güne belli olur
Minikmucizemmm26 orkidemm_ hee şimdi anladım canım pardon vardır insAllah 🤲🏼🥰 bugün kaçıncı günü iğnenin
Minikmucizemmm26 Asu35 benim doktorum da iki hafta sonra dedi ama dayanamayıp 8. Gün test yaptım çıkmayacağını adım gibi bildiğim halde şimdi kendime umut ariyorum işte