Gzn07 Mucizembenimle777 Koşarak gittim yolda arabamın tekeri patladı gitmeye nasip olmadı onun üzerine misafirim geldi yine gidemedim eşime dedim ki bana zincir vursan giderim artık dedim 😂😂kimse tutamaz beni
Gzn07 huvuuuuff Mucihe MrvBK Mucizembenimle777 HelloooMomy Bukelemun Eddakayaa Eliffyamann Meric2 Kızlar hamileyim ☺️☺️hamileyiimmmmm
Gzn07 Kızlar çıktı sonucum 2.0 çıktı negatif bekleyelim bakalım regle kadar 😂😂yine bi erken gebelik testi gazabına uğradım 😂😂
Gzn07 Doktoruma attım sonucu regl gününü bekle dedi yükselme olabilir dedi hatta kızdı neden niçin erken yaptın diye sonuçta 0 çıkmamış 2 çıkmış
Gzn07 Mucizembenimle777 bu kasık ağrısı ne tam göbeğimin alt kısmı göğsüme dokunamıyorum sızlıyor ağrıyor
Mucizembenimle777 Gzn07 benimde bat 20 hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız. Bebiş de olabilir herkeste farklı belirtiler oluyor ay inşallah bebiştir ya🤲🏼
Eddakayaa Gzn07 yaaa ne güzel haber bu çok sevindim canım senin adinaa 🧿❤️inşallah sıkıntısız sorunsuz bi hamilelik geçirip bebeğini kucağına sağ salim alırsın ❤️❤️❤️ gözün aydın olsun
kalorisizpatates Gzn07 aaaa hayırlı olsun çok erken sonuç almışsınız çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🩵
Gzn07 Eddakayaa HelloooMomy Ya çok teşekkür ederim bi sorum olucak normal bat 20 günüme daha 6 gündü saat gece 11 gibi verdim kanı ama değerim 6.5 çıktı
HelloooMomy Gzn07 Aşırı normal canım. Benimde 7.68di. önemli olan şu iki gün sonra yine aynı saatte kan verip iki kat artıyor mu ona bakacaksın. İlk verdigin kanın ne kadar yüksek düşük olduğu aklını karistirmasinn❤️😍