Arsmngmz Saadetokan Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez bana 13 te erkek dediler 21 de hala erkek 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sitionline Saadetokan erkek pek değişmiyor ama kız değişebiliyor bazen anlayamıyorlar doktorlar detaylıyı beklersen daha net olur 😊
Ecece Rmk ay hiç sorma canım banada söylicekti 12.haftada bende cinsiyet partisi yapıcam kesin olsun diye bide parti olucağı için bana söylemesini istemedim
Rmk Ecece 1 Ecece aynen tatlım banada söylemicek ya yanımda eltim gelir yada zarfa yazdırıcaz ama işte 16 hafta da öğrencez sonradan doktor yanlış görmüşüm derse o kadar hazırlık sevinç ne bileyim bir tuhaf olur
Candann Bende 12.haftamda gittim doktor ilk önce söylemek istemedi ama ben illaki bi taraf ağır basıyordur diyince erkeğe benzettim dedi ama kesin konuşmadı Nasip bakalım değişirmi değişmezmi 2 hafta sonra tekrar gidecez inşaAllah
Rmk Yilmazfatma sabırda sıkıntı yok benim beklerim evimde oturup bebeğime yelekler örüyorum hem erkeğe hem kıza giden renklerden
nehirimmm Saadetokan yani bana da 12+4 te %90 kız dedi.. 14+3te de kesin erkek dedi. Sanırım detaylı ultrason zamanı söylenene daha çok inanıcam 🙃
Yilmazfatma Saadetokan kac haftalik canım benim eşimde erkek istedi öğrenince hastanenin ortasında göbek atti
Yilmazfatma Nazdar72 ben erken denen cinsiyete pek kapılmam yani detaylı da iki doktor net bi şekilde erkek diyince inandım 24 haftaliktim
Senanuurrr Bebekim123 valla bilmem ki şey diyolar yuvarlak genelde kız uzunlama erkek okur diye ben ögreneyim bakalım dogru mu 😂😂
FHKK Yilmazfatma Yaa gerçekten mi 14. Hafta da erkeğe benziyor dedi sonradan değişmesi en büyük korkum 🙈
Yilmazfatma FHKK aynen canım hepsi değişir gibi bir kayde yok ama oluyor öyle yanılmalar işte bebek tam olgunlaşınca net bilgi oluyor o yüzden ben çok bekledim yani net olana kadar
Yilmazfatma Rmk maşallah kolay gelsin bende bi çok örüyorum mavi sarı vs battaniye ördüm kıza benziyor diyince doktor pembede var arasında aynı durum.bendede oldu yani🤰🤗😁😇