AlyaBeren Bizde 33+6 yiz bendede aynı şekilde sertlik toplanma oluyor bu ara dahada arttı ama benim suyu fazlaymış bide kafası büyük bundan mi bilmiyorum
Suey Buse344161 bebeğim iyi büyüdü bile kuvezede bile almadilar yeterince büyümüş oluyorlar merak etmeyin arada oluyorsa yalancı sancı yapıyor doğuma hazırlıyor vaktinde sağlıkla gelsin bebeğiniz 💕
melekmi22 Cylnrcp1410 😅😅 en iyisini yapıyorsun bana 1 ay sonra geldi ama zaten bende 1 ay bekleyemem gibi 2 hafta sonra giderim veya en fazla 3. Haftanın hemen başında ilk gün koşarım hastaneye iyi oldu en azından bahanem.oldu sayende teşekkür ederim 🙏🙃🙃 öyle gerçekten doktor bakmıyor asistanlar bakıyor buna karşı biri değilim ama söyle de bi durum var biri bisey diyi sonraki hafta diğeri yoo diyo bambaşka bisey diyo bide diğerinin dediğini de kabul etmiyor yani kendi aralarında birbirini yalanliyolar kime inanalım şimdi biz yani bide bunlarla doğum yapıcaz 😔
Cylnrcp1410 melekmi22 ay ben o konuda ilk doğumumda çok rahattım Eskişehir Osmangazide doğum yaptım, gerçekten çoğu gördüğüm özelden kat kat daha güzel bi sistemi var çok ilgililer insanı azarlamıyolar, takip sistemleri çok iyi gittiğinde 2 saat dert anlatmıyosun aaa senin şu var diyolar. Yine oraya gitmek istiyorum ama şimdi bide oğlum var şehir dışı benim için çok zor olur o yüzden burda şehir hastanesine devam. Doktorumdan da memnunum ama dediğiniz gibi her seferinde farklı sekreter her seferinde farklı şeyler çıkıyo. Benim doktor bide öğretim üyesi Prof, 2-3 kez denk gelebildim sadece, yarın randevum var gidince şu doğum için konuşucam bakalım kendisi mi giriyo nasıl oluyo. Proflar genelde girip asistanların yanında bulunuyormuş öğretim üyesi olduğundan ders gibi yapıyolar bizim doğumları yani. 🤗 sağlıkla ve vakitlerinde gelsinler bebişler de başka bişey istemiyorum gerçekten 🥰
melekmi22 Cylnrcp1410 evet canim prof giriyo doğuma bebeği alıp gidiyor asistanlar kalan herşeyi hallediyomus doğum yapan tanıdıklarım söyledi. Ilgi konusunda iyiler takip çizelgesi var tüm hastalık herşey yazıyor her gittiğimde tansiyon kilo ölçümü falan yapıyolar güzel bilgilendirme falan da yapıyolar sistemden herseyini kontrol ediyolar ama işte birbirinin söylediklerine karşı böyle zıtlar bie tek bunu çözemiyorum bunlar şimdiden böyle zıt ise doğumda prof gidince ne yapıcaz 😛
br2023 Buse344161 27+5iz bizde de ara ara oluyor taş gbi sert oluyor bide bugün hareketleri çok az normalde aşırı hareketli bir bebek ama bugün bir tuhaf oldum iyi olduğunu biliyorum ama yani neden fazla hareket etmiyor neyseki yarın randevumuz var sorarm artk ama bilgili biri varsa biraz bilgi verse de için rahat etsn🥲
Buse344161 br2023 o haftalarda bazen oluyor benimde o senin haftaların civarıydı galiba 2 gün bebeğim çok az hareket ediyordu korkmuştum nadir hareketleri vardı sonra düzeldi tekrar hareketli olmaya başladı. Yorgunluktan olabiliyor diyorlar ama yorgunda değildim açıkcası😀
Loli_01 Buse344161 dün aynı konu üzerine acile gittim kendini kitledi bide üstüne kıbırdamadı meğersem dönmeye kanala girmeye calısıyormus nst falan girdim bişey çıkmadı erken doğum falan değil boşa korkmayın doktora sorun herkesinki bir değil bu dönemde bebek aşağı dönmes lazımmış alan dar olunca böyle oluyormuş bu arada bende hemşireyim 31+1😅
Buse344161 Loli_01 benimki dönmüş 1 hafta önce kontrolüm vardı dönmüştü. Belki yalancı sancı falandır yada doğuma hazırlanıyor ondan diyende oldu bakalım ne olduğunu pek anlamadım😃 bayramdan sonra tekrar çağırdı nst ye giricem ozamana kadar birşey olmazsa inşallah nst de anlaşılır doktorada sorarım
br2023 Buse344161 İşte bende o yüzden endişe ettm ara sıra baya bir rahatsz ediyorum onu ufak bir kıpırdıyor tekrar duruyor
susaMom_ Buse344161 28. Haftadan beri var bende yalancı sancı diyor doktorum sıklaşırsa anlarsın zaten gelirsin dedi bir sıkıntı yok yani canım normal bı durum
esdemiralay AymiR Ben de 25+2 haftalık hamileyim. Bebeğim sürekli toplanıyor ama tabii her gün olmuyor iki günde bir falan oluyor karnımın bir yerinde top gibi sertleşiyor bi 10 saniye içinde geçiyor . Ama Doğumla ilgili olduğunu hiç düşünmemiştim normal gibi gelmişti
Sarina98 Evet 29+3 biziz. Bizde de oluyor. Dr her gün tuvalete çık, gaz verecek besinlerden uzak ol dedi. Yeşil fasulye, mercimek, kiraz, lahana, marul vs gibi şeyler gaz yapıyor ve bebeği içerde geriyormuş. O nedenle de bebek bir yere toplanıyormuş.