Aysegul7766 Arenbade 38 haftalıkken normalde alırlar sezeryane seninki needenn eerkin cannım doktorlarmı öyle istedi ?
Aysegul7766 Ankrli6 valla bende ameliyat günü ağlarım hemelde o psikolojik bişey cannım bişey olmaz içini feraht yut rabbim biziimle yardımcı olur inşallah 💖
Aysegul7766 AymiR aksine benimkide ikincide biraz daha tecrübeli olduğum için daha az korkmuştum ama bidaha tövbe çoçuk getirmem demiştim fakat bazen tövbelerini tutmuyor insan bak 3.sünde gene aynı döngüye geldim 🤭❤️
AymiR Aysegul7766 ya benim ikinci sezeryanımda kanamam olmuştu bilirsin doktor Bebeği alamaya başladığı zaman beş dakka falan sürüyor bende bebeği aldıktan sonra bebek odaya gitti ben kaç saat sonra çıktım ameliyathaneden yine kanamam olrmu ondan korkuyorum
Aysegul7766 Kbrcan0033 he valla seseryan olanlar beni bilir galiba onlar diiğer anne adaylar korkmasın diye öyle herşeyi pozitif yazıyorlarda keşke o kadar kolay olsa 😅😅🙈
Kbrcan0033 Aysegul7766 hayırlısı olsun bakalm yaşayıp göreceğiz,ben mecburi sezeryan olcam plesanta previa dan dolayı 🙄😂
Aysegul7766 Esmeray ya insan ister istemeex korkuyor tabi o dikişlerden sonra bir değil 7 kat dikişleniyorsun Allah yardımcımız olsun canım inşalaah fazla acıtmadan kurtuluruz bebeğimize kavuşuruz 😘🥰
Aysegul7766 Berfinkorkutt sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok geçmiş olsun şimdiden doğunca bizzede haber et kız ❤️🥲
Aysegul7766 Zafse Rabbim kolaylaştırsın canım kazasız belasız bebeğini kucağına al 🫣❤️ inşallah kolay geçer senin açından
Aysegul7766 Umutaren bende şuan 35 im 3 haftam kaldı 3 temmuzda ameliyat olacağım inşallah hakkımızda hayırlısı canım😍💙
Umutaren Aysegul7766 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah canım 🌸🙏 2 temmuz benim doğum günüm yengeç burcu genel anlamda iyi olur şanslısın☺️
Aysegul7766 mlkechnn korkma canım Allah yardımcın olur inşallah bu günlerde geçecektir bebeğini kucağına aldıktam sonrası mühim değil yavaş yavaş toparlanırsın kendinş fazla korkutma iyi düşün iyi olsun 🥲🩷
Tugba1tugba Aysegul7766 benimde 2. Sezeryan 80 gün kaldı ben en çok o belden yapılan iğneden korkuyorum 😧 sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize
Aysegul7766 Tugba1tugba ya zaten ameliyat ta kötüde insanı en çok o iğneler damar yolları falan kotkutuyor onlar en az ameliyat kadar acı verici zaten Allah kolaylık versin artık başa gelen çekilir 😅😅🩷
MaMmedova_ Aysegul7766 abla bende sezaryan isdiyorum siz kaç hafdasında sezaryan uygun gördü doktor bana da bilgi vere bilirmisiniz lütfenn🥹❤️😍😘
Aysegul7766 MaMmedova_ normlade genelde sezeryanlar 38. haftada yapılır canım doğumdan iki hafta önce ama bazıları değişebiliyor her doktor aynı değil size doktorunuz bilgi verecektir sağlıklı kucağınıza alın inşallah 🥹👍🏻💙
Aysegul7766 Umutaren kişi kendinden bilir demek😅💖 ozmn şanslıyım deseene sağlıklı olsunlarda.. sağol canım 🤩🤩❤️