aysungnes matmazellayy hiç geçmiyor ben birde inanılmaz ödem yaptım zor basıyorum ama bi dayanma gücü geliyor gibi 🥹
MomyAsli_ aysungnes doktor Google takvimden baktı benim için 22 Haziran başlangıç diyordu kızım 10 Haziran ikizler doğumlu aman yanlış olmasın yaaa😂😂
Ys20 matmazellayy benimde özellikle binsure oturup ayagaa kaltigimda sanki çıkacakmış gibi ağrı yapmaya başladı 3 dk suruyo kalkıp doğrulup kendime gelip yuruyebilmem
Gamzekeser matmazellayy geçen hafta cuma nişanım gelmişti sabah tekrar nişan gibi bi şey geldi daha azdı ama. Ondan sonra regl ağrısı gibi ağrım başladı 2 saat falan sürdü duşa girdim azaldı şimdi. Artık ağrım çoğalsın istiyorum ya yarına kadar sabredemiyorum 😂
hellomama 37+2 den heeeellllllooooooo 🌸 bende ikizler olmasını istemediğim için 24 üne gün alanlardanım 😂 hocam didiiim 25 olur 26 olur 27 olur didiiiim olmaz didiiii 24 ten fazla bekleyemem didiiii 😂
matmazellayy hellomama benim sabrım el vermiyor 24 e ama ikizler de istemiyorum 😂😂karışık ruh halleri
Gamzekeser Lavinya21 37+6da oldum bu pazartesi ilk kezdi. Çatın dar normal yapabileceğini çok düşünmüyorum istersen deneriz ama yırtığın çok olur dedi. 1 cm açıklığım vardı ama o günden beri bi gelişme yok. Perşembeye kadar bekleyelim en geç perşembe sezeryan dedi
Lavinya21 Gamzekeser ilk muayenede anladı yani . Ben 35. Haftada oldum en son sancıyla acile gittim dar demedi ama olsaydı söyler miydi sizce?
matmazellayy Gamzekeser benim hiç bişey gelmedi ama adet ağrısı gibi girip çıkıyor belim çok ağrıyor 2 gündür böyleyiz nst sancı çıkıyor mu senin