matmazellayy K123k Cuma günü yani gözün aydın canım benimde cuma günü belli olacak günüm az kaldıııı ikimiz içinde 🥹❤️
Babymom07 matmazellayy aynen yaz sezeryan hikayeleri okumayı seviyorum ben 😅 inşallah çok güzel bir doğum olur 🥰
Serapjjj matmazellayy ilk önce sitres yapip skntiya girme sonrasnda çok baş boyun ağrısı yapıyor, uyuşma geçince biraz ağrı oluyo onuda bol yürüyüş yapmalısın gaz sancsina faln iyi gelen tek şey şu içmek ve yürümek ozamn daha çabuk iylesyosun
Dilek-15 matmazellayy kötü bi tarafı yok ağrı acı eşiği kişiye göre değişiyo sadece tabiki ağrı acı oluyor. Ben 1 haftada toplanmıştım ilk kızımda yürüyüş çabuk toplandırıyor bol yürüyüş yapmak lazım
Ys20 matmazellayy 37+2 yüz bizde 39+1 25 hazirana gün verdiler ama o kadar bekler mi bilmiyorum karnımı yırtıp çıkacak sanki 😀 2.sezeryanimi olacagim
Sadeceanne2 Sadeceanne2 a yok kuzu günü yarın verecek doktor demek istedim 😊çok şükür her şey yolunda
Gamzekeser matmazellayy bütün duyguları aynı anda yaşıyorum 🫣 biraz ağrım var geçmezse bugün gidicem bakalım
Lavinya21 Gamzekeser en son kaçıncı haftada çatı muayenesi oldunuz acaba ? Doktor ilk muayenede anlar mı dar olduğunu yoksa bikaç muayene sonrası mi dar olduğunu söyledi ?💞
Gamzekeser Lavinya21 37+6da oldum bu pazartesi ilk kezdi. Çatın dar normal yapabileceğini çok düşünmüyorum istersen deneriz ama yırtığın çok olur dedi. 1 cm açıklığım vardı ama o günden beri bi gelişme yok. Perşembeye kadar bekleyelim en geç perşembe sezeryan dedi
Gzmemn matmazellayy 36+1 im ayın 20si gibi tarih belirlencek sanırım ay sonu gibi olsun istiyorum tarih bakalım hayırlısı 🌸