1prensesannesi__ Tansiyon aletim yok ama sıcaktan galiba kalbim arada carpinti yapiyo ve bogazimda atiyo sanki nefesim daraliyo tansiyonum yukselmis olabilir mi
birgencanne09 1prensesannesi__ olabilir canım birden çarpıntı olur kalbin sıkılıyor gibi olabilir geçenlerde beni olmuştu 13/8 di riskli bir durum tansiyon
Minigiim-vebenn52 1prensesannesi__ çarpıntı olması normal nabız yükseliyordur ama sürekli oluyorsa 125 üstü doktor ilaç veriyor
tugceck 1prensesannesi__ kaç haftalıksın benim de tansiyonum yüksek 2 hafta önce 2 kere nefesim daraldı gece uyuyamadım ama snradan reflüden olduğunu anladım sütyenle yatmakta baskı yapıyo malum ağırlaştılar😄 çıkarıncada rahatlamıştım gece uyurken
1prensesannesi__ birgencanne09 evet riskli oldugunu biliyorum doktorum tansiyon yukselmesine dikkat et diyo her kontrolde simdide boyle olunca korkmadim degil uzandim iyyim biraz ama napsam iyi gelir acaba
1prensesannesi__ Minigiim-vebenn52 postu acmadan once oldu uzandim carpinti hafifledi ama bogazimda atiyodu sanki kalbim buz gibi suyun altina girdim simdi biraz iyiyim ama korkmadim degil 😨
1prensesannesi__ sacmalamakizim panik atak yok normalde cok soguk kanliyimdir hatta asiri soguk kanliymdır 0 panik
1prensesannesi__ tugceck 31+3 olduk canim reflüm var aslinda ama ilac iciyorum midem yanmiyo ama hissetmiyor olabilirim ilac koruyucu cunku memelerimde agirlasti evet ama sütyensiz asla duramam hemen agirlik yapiyo 🤣🤣
1prensesannesi__ birgencanne09 simdi daha iyiyim buz gibi suyun altina girdim kendimi iyi hissetmeyene kadar uyumadim suan daha iyiyim ama sanirim sicaklardan boyle oluyo cunku oturdugum yerde sırılsıklam oluyorum ve bunalıyorum
birgencanne09 1prensesannesi__ bende de aynı oluyor canım benim klima açık onun altında oturuyorum ya da yatıyorum yine suyun içinde kalıyorum
1prensesannesi__ birgencanne09 keske klima olsa o da yok oturdugum yerden su icinde kaliyorum gun icinde aktif olamiyorum o yuzden
1prensesannesi__ ESMAARAS öyleymis bende emin olamadim tansiyon mu degil mi ama bayagi öteki tarafi gördüm diyebilirim o an cok korktum ama şükür bu gun aynisini yasamadim
Srfe01 1prensesannesi__ bence yukselmekten ziyade düşmüş tansiyonunuz tansiyon yükselince enseden kafaya yayılan bir ağrı ve uyku hali olur aklınizda bulunsun çarpıntı daha çok ani tansiyon düşüklüğünde oluyor boğaza kadar kalp atma hissi
Srfe01 1prensesannesi__ benimde tansiyonum sürekli düşüyor en sonunda bı tane tansiyon aleti aldım uygun fiyata çokta memnun kaldım sizde bı tane bulundurun isterseniz doğuma ne kadar kaldı tam bilmiyorum ama
1prensesannesi__ Srfe01 2 ay var daha aslinda evde bulundurmak istiyorum hangi marka aldiniz nasil bisey
Srfe01 1prensesannesi__ benimde 2 ayım var yeni aldım Acura.marka koldan olcmeli konuşan sesli makina yorumları falan çok güzeldi ölçümleri hastahaneyle birerbir aynı 395 liraya aldim