Sarina98 Kızlar karnımdaki çok hareketli sanki çıkacakmış gibi. Ne yapa bilirim? Bir yerde durmuyor, korkuyorum artık. Hep içerde çevriliyor sanki. Normal midir?
Lalemmm12 Sarina98 kız korkma 😅 bugün öyleyse yarın ozaman hareket etmicek bir gün çok hareketli bir gün hiç hareket etmez alış artık 30. Haftadan sonra bunlar çoğalacak son haftada hiç hissetmiceksin mesela çok nadir
momofmychildren Sarina98 32.haftaya girdik sürekli hareketli bazen bir kaç saat hareketsiz sonra kendini kasiyo geriyo tekmeler içimde döndüğünü hissediyorum 😂
hepoyleolurzaten_ Sarina98 23 haftalık olan benim kız sanki içerde tur atıyor çok haraketli baya baya çıkmak istiyor
Abbasova_gunay Sarina98 20+1 bizdede gunduzleri az hiss ediyorum gece olunca baya hareketli tekme atiyor kafasini sol sag kasigima döndürüyor 😂🥰
Sarina98 Lalemmm12 ilk oğlumda böyle değildi. Bu maşAllah şimdiden böyleyse yandım ben😂 Sanki çıkacak şimdi. O derece,balık gibi yüzüyor sağa sola. Çırpınıyo 😐doktorda haraketli olunca rahatsızdır demekki demişti. Ona takldım
tugceck Lalemmm12 ayyy şuan içim rahatladı sanki 28.haftayım öğlenden beri hareket hissetmedim ettiysede ben hissetmedim yarın dr a gitsem mi offf huzursuzum
surprizbebe Lalemmm12 bence bu genel bi durum değil. Ben oğlumda doğurana kadar hiç hareketsiz kaldığını bilmem.
momofmychildren Sarina98 benim yarın kontrolüm var önceki kontrolde bile yerinde durmuyordu hatta doktorum da çok hareketli masallah dedi 😂😂
momofmychildren Sarina98 bizimki de baş aşağı 32 haftalık hamileyim hiç net fotoğrafi yok ya sırtı dönük ya poposu 😂
Sarina98 hepoyleolurzaten_ 😃23 te gunde 3 4 kez haraket ediyordu. Ama 30 dayız şuan bildiyin karnım sağa sola gidiyor ya. Gözle görülür MaşAllah
1prensesannesi__ Sarina98 normal hayatim aynisi bendede var iceride fink atiyo 31+2yiz oturdugum yerde hareketleri yoruyo beni doktor kontrolunde fazlasiyla hareketli yoruyo beni diyince doktor en sevdigimiz bebek dedi yani normal boyle olmasi yaramaz bizimkiler yapcak bisey yok 🤭