Babymom07 Momdamom evet ya böyle söylemler çok oluyor benim kızım olacak ama etrafımda öğrendiğim herkes erkek 🤷🏻♀️
poyrazege1503 Ocak ayında hamile kalan 3 arkadaslimin hepsi kız bebek bekliyor 2 kuzenimde şubatta kaldı erkek bekliyor 🤭 bence hamile kalınan ay önemli 😆😆
Semakeles61 Meryemayazz amin canım benim rabbim sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla zamanını tamamlamış doğumlar versin herkese benimde dikiş atılacak 3. Ayda dedi doktor benim bitane erken doğumum var rahim açıklığından dolayı sizin ilk mi gebeliğiniz
Meryemayazz Semakeles61 aynen şuan ilk gebeliğim canım 2 sene önce açılmam oldu gebeydim 6 aylık canlı doğum oldu ama malesef yaşamadı bebeğim
Sparkle2 Momdamom bende ikinci kızımı bekliyorum hayırlısıyla martta hamile kaldım bence alakası yok seneyle nasip kısmet meselesi 😊
Umutbebegi 12 +4 teyiz. Dün cinsiyetimizi öğrendik. Erkek 🩵 çevrem de benimle birlikte 6 hamile var, aramızda hiç kız bebek bekleyen yok 🤭
Pinartmd Momdamom kesinlikle erkek senesi cevremdeki herkes erkek bebek bekliyo benim ki kiz saglikla dogsunlar
Yenianne91 Pinartmd benim daha belli değil ama bu sene erkek senesi gibi kimi duysam erkek, geçen sene kız senesiydi