Merve32- Bence de kız senesi ben de kız bekliyorum 🥰 erkek olanlar geçen seneden hamile kalanlar bence benim o dikkatimi çekti çoğu yani☺️
Mervisko24 Hamile kalmaya göre mi yoksa doğurmaya göre mi sene belli oluyor ben anlamadım 😂 7+4 ten selamlar
momguzide Kız senesi erkek senesi diye bir şey mi olur bu ne saçmalık, bir de başa tutturulmuş şaka gibi. 😕Her sene ortalama yarı yarıya cinsiyette bebek doğar…
twinsmom__ Momdamom ben dahil çevremde ki herkes kız bekliyor yada kız doğurdu😅 bnm çin takvimine göre erkek çıkıyordu ikiz kızlara hamileym🥰
MuhammedYusuf56 Momdamom bence 2023′te hamile kalanlar hep erkek Ocak ayından itibaren hamile kalanlar hep kız sanki
kardelen54 Bence bu sene kız senesi erkek senesi diye bisey yok cevrem de kız bekleyen de var erkek bekleyen de benim kızım olucak inşallah
1prensesannesi__ Momdamom kesinlikle erkek senesi çevremde hamile kalan herkes erkek dedi magazaya gidiyorum erkek bebek reyonlarinda yenidogan 03 ayliklar nerdeyse bitmis calisan herkes erkek doguruyo kalmadi demisti bikeresinde fenomenlerde cogu erkek dogurdu ve doguracak olanlarda erkek 🤣🤣 bu arada benimde erkek 😂
nur0209 Ben de erkek senesi diye biliyorum. Ben dahil yakın çevremde çoğu kişinin erkek. Hatta forumda bir sağlıkçı buna benzer bir konuda yorum yazmıştı. Calistigi hastanenin kayitlarinda da yenidogan erkek bebek sayısının daha fazla olduğunu yazmıştı
Meryemayazz Semakeles61 bende 6+1 canım benim de tehlikem var ilk 3 ay içinde dikiş atılacak bana da inşallah sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı
Semakeles61 Meryemayazz amin canım benim rabbim sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla zamanını tamamlamış doğumlar versin herkese benimde dikiş atılacak 3. Ayda dedi doktor benim bitane erken doğumum var rahim açıklığından dolayı sizin ilk mi gebeliğiniz
Nuib Momdamom erkek senesi deniliyor ama çevremdeki hamileler hep kız cinsiyeti banada kız dedi değişmez inşallah 🥰üç tane oğlum var
Trabzon61- Bence kız yada erkek senesi diye birsey yok erkek senesinde tüm hamileler erkekmi dogruyor mesela yada okullarda aynı yas cocuklar tek cinsiyetmi bence kader meselesi kaderinde ne yazılmıssa o olur