orkidemm_ MelodyFairy tamam da madem eğer yalancı pozitifse bu testler niye var yani bununla da anlamayacaksak iyice saçmaladı bu işler de ya sinir bozucu
MelodyFairy Eminetuna6 daha yeni hamile olduğuma inanasım gelmiyor ki test bozuk yada kuruma çizgisidir diyorum ama geçmedi o çizgi hala duruyor
orkidemm_ MelodyFairy ya işte negatif olunca hepten negatif böyle testte şu hali alınca da gene acaba test mi bozuk acaba kuruma çizgisi mi yani vize fabrikadan çıkan test bile karşı
orkidemm_ MelodyFairy anlayamadım ki bize gelince mi bu testler bozuk yani hiç mi bu markadan gerçekten gebeliğini öğrenen olmadı
_moom Canım bu testlere güvenme benim 2 tane pozitif çıktı hemde gözle görülür kesin hamileyim diye kan vermeye gittim negatif çıktı. Git kan ver bunlarla uğrasma
MelodyFairy orkidemm_ işin garibi Dünkü testin içini açtığımda bu kadar gözle görülür çizgi yoktu bu direk görülüyor
Cankuss35 MelodyFairy bence gebesiniz de bunlarla uğraşcağınıza kan verip kesinleştirmek daha mantıklı değil mi böyle ikilemde kalıp stres olacağınıza
orkidemm_ MelodyFairy bence kan vs verme iyi marka bir test al yap bugün gene hoş hepsi de yalancı pozitif gösterecek değil ya