myangelson MelodyFairy eşim bu hafta 12 saat çalışıyor 7 de iş başı o yüzden kalkıp kahvaltı falan hazırlıyorum canım 😂 sonra da uyku tutmuyor oturuyorum öyle saat 10 olunca da temizlik falan yapıyorum 😅😅
myangelson MelodyFairy hey Allahım ya bekleyince çıkınca hadi kuruma çizgisi diyoruz da direk çıkıyor iyice sacmaladilar cidden
myangelson MelodyFairy bu ne saçma birşey ya ama beklediği için dikkate alma boşver ilk başta çıkmadı çünkü. Farklı marka ile dene ya da kan ver canım
Eminetuna6 Adetimden bir gün önce yapmıştım aynen böyle çıktı daha sonra gidip erken gebelik testi aldım varsa dedim onda daha net çıkar yapınca onda bile ikinci çizgi silik dediğimiz şekilde çıktı ama bariz belli ince bir çizgiydi daha sonra kan verdim daha çok yeni hamile olduğum için öyle çıkmıştı
MelodyFairy Eminetuna6 daha yeni hamile olduğuma inanasım gelmiyor ki test bozuk yada kuruma çizgisidir diyorum ama geçmedi o çizgi hala duruyor
Eminetuna6 Var sanki bugün imkanınız varsa kan verin olmadı sizde o erken gebelik testinden alin birde onunla yapin
sacmalamakizim MelodyFairy Aşkım dünki yaptığın testte var, ama sabahkinde sonradan çizgi çıkmış gibi bilemedim, ve bugün ki yaptığın test daha net görünüyor, bence biraz daha bekle ya kan ver ya da yeniden test yap. 😊 İnşallah vardır ya testler yanıltmıyordur. ❤